Kendte9. december 2023

Albert Rosin og Jenna Bagge tager stort skridt: Køber lejlighed sammen

Parret, som mødtes under deltagelsen i ”Vild med dans”, har købt en lejlighed på deres drømmeadresse
Albert Rosin og Jenna Bagge har endeligt fundet drømmeboligen.
Albert Rosin og Jenna Bagge har endeligt fundet drømmeboligen.
 Foto: Hanne Juul

LÆS OGSÅ: Jenna Bagge og Albert Rosin har solgt lejligheden

Det er godt og vel en måned siden, at de fik solgt deres lejlighed. Og nu kan Albert Rosin, 21, og Jenna Bagge, 34, smile endnu mere. Nu har de nemlig fået fingre i deres nye hjem:

Parret har således købt en 3-værelseslejlighed i smørhullet af Carlsbergbyen i København – et område som parret længe har drømt om at flytte til.

For den 104 kvadratmeter store lejlighed har parret måtte smide lige præcis 6.000.000 kroner, men så får de altså også både nybyg (lejligheden er fra 2019) og hippe Vesterbro som ny hjemstavn.

Det var kærlighed ved første blik, da Jenna Bagge og Albert Rosin mødte hinanden under "Vild med dans" tilbage i 2020.

For nylig satte danseren så for første gang nogensinde ord på den aldersforskel, der er mellem hende og Albert Rosin Harson.

Der er nemlig som bekendt hele 13 år mellem de to. På Instagram forklarede hun, at hun ser det som en styrke for parret:

– Jeg har aldrig før selv skrevet noget om vores aldersforskel – nok mest fordi jeg ikke har følt, at den har behøvet at få mere fokus. Men faktisk føler jeg, at det netop er den aldersforskel, der har gjort os stærke sammen, skrev hun, og fortsatte:

– Vi har tænkt over og talt om alt, mærket efter i maven gang på gang og stadig fundet frem til, at det da helt sikkert bare skal være os to, skriver danseren, der også kalder skuespilleren for sit liv kærlighed.

Sponsoreret indhold