Kendte 2. november 2021

Vogue var med: Se alle billederne fra Freja Kirk og Sus Wilkins bryllup her

Ikke meget slap ud på de sociale medier, før et par dage efter det storslåede bryllup mellem musikeren og skuespilleren havde fundet sted i Italien. Men en fotograf fra den skandinaviske udgave af modemagasinet Vogue var med til festlighederne
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Under Toscanas lune sol.

Her foregik den topromantiske vielse mellem sanger Freja Kirk og Sus Wilkins, som bestemt også forstår at feste igennem med stil.

Fotograf Bjarke Johansen har været med som en lille italiensk spyflue på væggen, alt imens parrets venner fejrede kærligheden sydpå.

Og hele fotoserien kan ses hos Vogue Scandinavia.

Én bryllupsdag er selvfølgelig ikke nok for det danske kendispar – så hele herligheden foregik over fire dage i de eventyrlige omgivelser. Bruden klædt i Jacquemus, Kirk i broderet skjorte og jakkesæt fra det danske mærke Sunflower under vielsen, og dresscoden for prøvemiddagen var ”You’re in Italy, baby”.

Make up-station og cigarbar

Da skønne Sus gik mod alteret for at sige ja til sin Freja, var det til den vidunderlige Sade-sang ”By Your Side”, og da ringene var sat på fingrene, forlod de sammen cermonien som ægtefolk til ”You've Got the Love” af Florence and the Machine.

Artiklen fortsætter under billedet: 

Foto: Thomas Laursen

Parrets bryllup blev oprindeligt planlagt i sommeren 2020, men blev skubbet på grund af coronapandemien (Foto: Thomas Laursen)

Efter vielse og festmiddag var der gang i dansegulvet – eller pænen, om man vil. Her var cocktailbaren inspireret af parrets fælles favoritdrink; piña colada.

Mens gæsterne havde mulighed for at friske sig selv op i en make up-krog med YSL-produkter eller tage en slapper i loungen med en cigar og en rom.

Om søndagen stod den på poolparty med temaet ”I woke up like this”, og gæster som Peter Falktoft og frue, skuespiller Alba August og sanger Xander kunne pleje tømmermændene fra aftenen før.

- Alle var så høje på kærlighed fra dagen før, og atmosfæren var ekstatisk. Det var helt legendarisk, og indtil videre den bedste uge i mit liv, siger Freja Kirk til magasinet.

Mødtes på TV

Sus og Freja mødte hinanden, da sidstnævnte deltog i sangkonkurrencen ”Voice – Danmarks største stemme” i 2013. Sus Wilkins var danser, og Freja havde svært ved at holde fokus på sine optrædener i programmet, fordi ”den smukke pige med de store brune øjne” var distraherende.

De to blev kærester – efter en stormfuld flirt portrætteret i dokumentaren ”Lovebirds” i 2014 – og fem år senere gik Freja på knæ for sin Sus i Caribien.

Sponsoreret indhold