Kendte 19. oktober 2021

Freja Kirk og Sus Wilkins løfter sløret for barnedrøm og Netflix film

Det danske kendispar er netop blevet gift, og nu taler de åbent om fremtidsudsigterne
Jesper Sunesen

Det er ikke mange dage siden, at Freja Kirk måtte forlade ”Vild med dans”. Men nu er hun igen tilbage på den røde løber.

Denne gang er det i forbindelse med aftenens ”THE VOICE RADIO AWARDS”, hvor hun med sin hustru, Sus Wilkins, endelig får en aften, hvor de kan læne sig tilbage.

Parret blev gift få dage inden ”Vild med dans”, og det betød, at der ikke var tid til en bryllupsrejse. Men nu er danseskoene lagt til side i Freja Kirks tilfælde, og nu kan de endelig tænke på en rejse, hvor de fejrer deres kærlighed.

- Vi skal på bryllupsrejse, men vi venter lidt med det. Det kunne godt blive næste år. Vores kalender passer bare ikke supergodt sammen. Men vi drømmer om en tur til Mexico, for der har vi nemlig ikke været, siger parret til SE og HØR.

Udover bryllupsrejse planer, så er der også noget andet, der ligger parret på sinde.

Begge er interesserede i en familieforøgelse. Men det ligger ikke i den nærmeste fremtid.

- Der er ikke nogen baby, og det kommer der heller ikke lige foreløbigt. Men forhåbentlig kommer der en baby en eller anden dag. Vi ved slet ikke, om man kan. Men vi håber da på det. Men det er ikke noget, vi er startet på endnu, siger de.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Freja Kirk er tilbage i øvelokalet, hvor hun er i fuld gang med at producere og skrive ny musik. Men det er ikke kun ”Vild med dans”-deltageren, der har noget at se til i disse dage.

For Sus Wilkins er nemlig i gang med flere spændende projekter med ingen ringere end Netflix.

- Jeg skal lave en ny Netflix spillefilm, som vi starter på i januar måned, og så har jeg en anden Netflix spillefilm, der kommer ud til marts, siger Sus Wilkins til SE og HØR.

Parret sagde ja til hinanden i smukke omgivelser i italienske Toscana, og de to har dannet par siden 2013.

Sponsoreret indhold