Kendte30. januar 2021

Viser massiv ring: Er Megan Fox og Machine Gun Kelly blevet forlovet?

Selvom skuespillerinden fortsat er en gift kvinde, så er der noget, der tyder på, at rapperen har været nede på knæ
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nettet væltede, da nyheden om at den 34-årige ”Transformers”-stjerne Megan Fox og hendes mand gennem 10 år, Brian Austin Green, 47, skulle skilles.

Det var ”Beverly Hills”-skuespilleren, der bekræftede rygterne, at Fox havde forladt ham for en anden mand – Machine Gun Kelly – og nu lader det til, at hun er mere end klar til at få skilsmissen endeliggjort.

For selvom de to offentligt fra hinanden i maj 2020, så var det først i november måned, at de søgte om skilsmissen. Som på nuværende tidspunkt endnu ikke er gået igennem.

Derfor kom det også bag på mange, da Fox torsdag aften blev spottet bære en relativ massiv ring på den helt rette finger, efter hun havde deltaget i en episode af ”Saturday Night Live”.

Artiklen fortsætter under billederne

https://imgix.seoghoer.dk/20210129-013338-7-1920x2880we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Megan Fox ses her forlade settet til "Saturday Night Live" - det er tydeligt at spotte ringen på hendes finger. Foto: Ritzau Scanpix

https://imgix.seoghoer.dk/20210129-013334-4-1920x2880we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Foto: Ritzau Scanpix

Men det lader ikke helt til, at Fox selv er klar til at bekræfte, om rygterne skulle være sande eller ikke have hold i sig.

Sent fredag aften valgte hun nemlig at dele et close up billede af ringen, som angiveligt er den, hun er blevet fotograferet have på torsdag.

På ringen står der simpelt: ”Fuck you” – den kan muligvis både tolkes som et ønske om at bevare privatlivet, eller at rapperen simpelthen endnu ikke har været på knæ.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/megan_fox_ring.jpg
 Foto: Instagram

Her har Megan Fox selv taget et billede tæt på det, som angiveligt er den samme ring som på de andre billeder. Foto: Instagram

Forlovede eller ej så sker der dog store ting i parrets liv i øjeblikket. Tidligere i januar blev Machine Gun Kelly nemlig spottet bære en masse kasser, tøj og andre ting ud af sit hjem for angiveligt at flytte det ind hos kæresten.

Parret har dog endnu ikke selv hverken be- eller afkræftet, om de to er flyttet sammen.

Megan Fox har sammen med eksmanden tre børn, Noah Shannon på otte, Bodhi Ransom på seks og Journey River på fire. Hun ønsker, at de to skal dele forældremyndigheden, når skilsmissen er gået igennem.

Sponsoreret indhold