Vind gratis mad fra McDonald's resten af livet

Hver uge kan den heldige vinder få to gratis måltider på McDonald\'s de næste 50 år.

Hver uge kan den heldige vinder få to gratis måltider på McDonald's de næste 50 år.

Foto: All Over Press

 

Hurra!

Her er præmien, vi er mange, der gerne vil vinde.

Men desværre kan det kun blive virkelighed for én enkelt person.

Fastfoodgiganten McDonald's indleder i morgen en konkurrence, hvor én heldig person vinder gratis Big Macs, McFeast og pommes frites resten af livet.

I hvert fald næsten.

Fra i morgen og fjorten dage frem løber konkurrencen, hvor man helt præcist kan vinde to måltider om ugen hos McDonald's i 50 år - altså 6.200 måltider i alt.

For at deltage i konkurrencen skal man være bosiddende i USA og kan hver dag få et lod til konkurrencen, så man maksimalt kan have 14 lodder i puljen, når vinderen udtrækkes.

Man kan deltage på to måder.

Enten ved at bestille og betale mad hos McDonald's via kædens mobil-app eller ved at sende en email med sit navn hver dag i konkurrencens løbetid.

Hvis man vælger at sende en email, behøver man ikke købe noget og deltager dermed helt gratis.

Tænk at kunne spise sig mæt på McDonald's to gange om ugen helt uden at skulle have penge op af lommen - det er da en præmie, der vil noget!

Og den heldige vinder bliver samtidig medlem af en meget eksklusiv klub.

Personen får nemlig overrakt et såkaldt "McGold Card", som indtil nu har været lidt af en myte og omgærdet med meget hemmelighedskræmmeri.

Det blev første gang uddelt i 1965, hvor en af McDonald's franchisetagere gav en af sine særligt loyale gæster gratis mad resten af livet.

Præcis hvor mange kort, der er i omløb, er en velbevaret hemmelighed, men vinderen bliver en del af et meget eksklusivt selskab.

Tre af de hidtidige modtagere af kortet er skuespilleren Rob Lowe, der kan bestille gratis mad på to McDonald's-restauranter i Californien og så Microsoft-stifteren Bill Gates og investerings-mogulen Warren Buffet. De to sidstnævnte er angiveligt udstyret med kort, der gælder til alle McDonald's i hele verden.

Det McGold Card, som vinderen af konkurrencen bliver tildelt, er udformet som et 24 karat forgyldt mobilcover til enten iPhone eller en android-mobiltelefon. Og for at gøre det ekslusive kort personligt bliver vinderens navn selvfølgelig indgraveret på coveret.

Så kender du en, der bor i USA, så er det bare med at få dem til at deltage i konkurrencen, så kan de måske invitere dig på et gratis måltid mad på McDonald's næste gang, du besøger dem.

McDonalds har i bedste amerikanske stil fået lavet en nærmest fedtdryppende video, der beskriver konkurrencen og det eksklusive McGold Card.

Den kan du se herunder:

  

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close