Kendte11. september 2023

Vinbonde afløser Rory Fleming: Købt ud

Peter Sisseck har fået Caroline Flemings eks Søren Jessen med til at drive arealerne omkring Valdemars Slot videre
Rory Fleming, Alexander Fleming og Caroline Fleming
Rory Flemings milliontilskud har i mange år forhindret Valdemars Slot i at kollapse. Han hyggede gevaldigt med ekskonen Caroline Fleming tidligere på året, da Alexander blev student.
 Foto: Privat

LÆS OGSÅ: Caroline Fleming har store planer: Nye projekter på vej

Valdemars Slots ejer Louise Albinus har fået ny nabo.

Caroline Flemings eksmand Rory Fleming har nemlig skilt sig af med aktieselskabet Nørreskov, som ejer og dyrker mere end 270 hektar skov- og landbrugsjord på Tåsinge, hvor slottet ligger.

Louise "Duddi" Albinus og Nikolaj Albinus
Louise og Nikolaj Albinus – ejere af Valdemars Slot – har fået nye naboer. Caroline og Rory er fortid på Tåsinge.
 Foto: Hanne Juul

Nørreskovs nye ejer er den danske vinbonde Peter Sisseck, som fra sine vingårde i Nordspanien og Frankrig har produceret nogle af de dyreste og mest efterspurgte vine i verden. Og kronprins Frederik har også i det spanske besøgt Peter Sisseck, som har inviteret en række navne med tilknytning til kongehuset med i Nørreskovs bestyrelse:

Et medlem er Søren Jessen, som har været kæreste med Caroline Fleming og som er mangeårig restauratør i London, der ofte har været blandt gæsterne, når kongefamilien har indkaldt til familiære sammenkomster på slottet i Sønderborg.

Tåsinge
Den højt respekterede vinbonde Peter Sisseck har indtaget Tåsinge.
 Foto: Jesper Sunesen

Flere kongelige forbindelser

Et andet bestyrelsesmedlem er den tidligere A.P. Møller-bestyrelsesformand Michael Pram Rasmussen, som er nuværende bestyrelsesmedlem i det velrenommerede spisested Falsled Kro nær Faaborg.

Også kammerherre og hofjægermester Jørgen Skeel, som lægger sommerhus til, når Mary og Frederik gæster Skagen, har fået plads i bestyrelsen.

Søren Jessen, Peter Sisseck og Julie Mølsgaard
Søren Jessen og Peter Sisseck har i mange år været en del af kongehusets inderkreds. Her med Julie Mølsgaard, som er en af kronprinsesse Marys veninder.
 Foto: Ulla Aue

Endelig sidder Peter Sissecks datter Leonora og hendes gode veninde Stine Halbye i den syv mand store bestyrelse, der emmer af Herlufsholm-minder, royale forbindelser, lækker mad og god vin.

Advokaten Sebastian Bille Christmas Poulsen er det syvende medlem af bestyrelsen. Om planerne for Nørreskov siger han:

– Ingen kommentarer.

Nørreskov er ingen guldgrube. Sidste år præsterede selskabet et overskud på under 700.000 kr.

Sponsoreret indhold