Kendte11. januar 2021

Den er god nok: Se traileren til nyt "Sex and the City"-kapitel

Offentliggørelse af traileren bekræfter rygtet om, at Kim Catrall ikke vender tilbage til serien
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/megam23509_77680.jpg
 Foto: MEGA

Lige inden jul fik "Sex and the City"-fans noget af en julegave: En velinformeret kilde afslørede nemlig, at den populære serie vender tilbage.

Og nu bekræfter stjernerne i serien, at ja, den er god nok: Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon og Kristin Davis har alle delt en trailer, der viser, at eventyret med de shoppeglade New Yorker-veninder fortsætter.

Hermed bekræftes også rygterne om, at Kim Catrall, der spiller Samantha Jones i serien, ikke vender tilbage i den nye omgang "Sex and the City".

Artiklen fortsætter under billedet

I den korte trailer vises en række klip af et pulserende New York City. Mellem klippene vises en computerskærm, hvor der bliver skrevet: "And just like that - the story continues".

Sarah Jessica Parker fortsætter med endnu en ikonisk "Sex and the City"-formulering i sit Instagram-opslag:

- I couldn’t help but wonder... where are they now?

I en pressemeddelse fortæller HBO Max, at serien kommer til at bære tilnavnet "And just like that..." og kommer til at følge Carrie, Miranda og Charlotte i deres 50'ere.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/megam23509_77687.jpg
 Foto: MEGA

Det er kun tre af seriens fire stjerner, der vender tilbage i "Sex and the City". Foto: MEGA

Den nye sæson kommer til at bestå af 10 afsnit, som hver varer en halv time, og produktionen er sat til at gå i gang til foråret. Serien får premiere på HBO Max.

Den oprindelige udgave af "Sex and the City" kørte på TV fra 1998 til 2004, og der udkom to film i henholdsvis 2008 og 2010.

Sponsoreret indhold