Vildt forbrug: Kardashian-klanen får nye iPhones hver uge

Foto: MEGA

Coronapandemien har sat en stopper for adskillige film og tv-programmer, men takket være Kris Jenner, kommer fans ikke til at mangle "Keeping Up With the Kardashians".

- Hun foreslog: 'Hvad hvis vi optager det hele selv?', fortæller executive producer Farnaz Farjam til Elle.

Den idé var ikke helt ringe, og det betød, at Jenner-Kardashian-klanen har fået installeret optagelsesudstyr i deres hjem, så kameramænd ikke behøver at rende ind og ud.

Derudover bliver der hver mandag leveret nye iPhones til familien, hvorefter den gamle bliver sendt tilbage til produktionsholdet, der på den måde kan gå i gang med at redigere de kommende afsnit. 

- Nogle gange kan man høre dem mumle: 'Hvem vidste, at en kameramands arbejde ville være så svært?'. Men det er sjovt. Det er guld. Det er dan slags, vi vil have med i programmet, siger Farnaz Farjam.

Seerne skal især glæde sig til at opleve, hvordan den 39-årige Kim Kardashian har håndteret coronakrisen i hjemmekarantæne med sin familie. 

Artiklen fortsætter efter videoen...

- At se Kim håndtere fire børn vil være meget genkendeligt. Ligegyldigt hvor stort hendes hus er, så er fire børn fire børn. Det er meget. 

Seere har allerede fået et lille smugkig på, hvordan den kommende sæson kommer til at tage sig ud, når Kardashian-Jenner-familien filmer sig selv. 

Traileren til den kommende sæson bød blandt andet på et klip af Kylie Jenner, der kunne afsløre, at en tæt på familien havde fået konstateret coronavirus

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close