Kendte1. maj 2020

Kylie Jenner afslører: Coronavirus er kommet meget tæt på

Coronapandemien er kommet meget tæt på Kylie Jenner og resten af Kardashian-klanen. Kylie Jenner afslører nu, at nogen tæt på familien er blevet testet positiv for den frygtede virus
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kylie_jenner_-_utroskab.jpg
 (Foto: MEGA)

I en ny trailer til den kommende 18. sæson af realityserien "Keeping Up With the Kardashians" er det en noget overvældet Kylie Jenner, der fortæller, at virussen er kommet endnu tættere på familien.

- Det er bare skræmmende, når nogen så tæt på hjem er testet positiv, siger Kylie, der lader til være meget berørt af situationen.

I den kommende sæson kan Kardashian-begejstrede seere se frem til et indblik i, hvordan familien håndterer coronakrisen.

Scott Disick indrømmer i det nye klip, at han er ved at blive en lille smule vanvittig, mens rygterne går internt i familien om, hvorvidt Tristan og Khloé har haft sex, eftersom de har valgt at bo sammen i karantæneperioden.

- Har Khloé været i seng med Tristan endnu?, lyder det fra Lord Disick i et online familiemøde, og Kris Jenner lader ikke til at være i tvivl.

- Åh, ét hundrede procent, lyder svaret fra Kris.

Khloé og Tristan har været meget åbne om, at de har valgt at være i karantæne sammen på trods af, at det nu er over et år siden, de gik fra hinanden.

Khloé og Tristan er ikke de eneste eks'er, der har valgt at bo sammen i karantæneperioden. Også Kylie og ekskæresten Travis Scott har sandsynligvis boet sammen i den seneste tid.

Det mener flere fans i hvert fald, efter den 28-årige rapper blev spottet i baggrunden på en af Kylies TikTok-videoer.

Torsdag delte Kylie Jenner noget af en kærlighedserklæring til Travis på sin Instagram-profil, hvor hun blandt andet kaldte ham "årets far".

Se Kylies opslag til Travis Scott her:

Sponsoreret indhold