Kendte14. november 2022

Vilde rygter: Pete Davidson og Emily Ratajkowski dater

Den tidligere ”SNL”-komiker udvider sit i forvejen imponerende dating-cv. I hvert fald hvis man skal tro de seneste rygter
Kan dette være det næste brandvarme Hollywoodpar? Ja, siger rygterne. 
Kan dette være det næste brandvarme Hollywoodpar? Ja, siger rygterne.
 Foto: Ritzau Scanpix

Cazzie, Ariana, Kate, Kim og nu Emily?

Med et kæreste-cv som det den gode Pete Davidson kan fremvise, er det næsten, som om vi ikke kan nå at glæde os over ét datingrygte, før det næste opstår.

Og nu begynder vandrørene endnu en gang at røre på sig, efter han og Kim Kardashian i starten af august pludselig gik hver til sit efter ni måneder på en lyserød sky.

Og disse vandrør hvisker et helt særligt – og velkendt – navn:

Emily Ratajkowski.

Hænder allevegne

Rygterne får frit spil gennem Instagram-kontoen Deux Mois faste segment ”Spotted”, hvor en følger bidrager med den saftige bøf.

– Jeg kan ikke tro, at jeg skal til at sige dette, og jeg vil gerne være anonym, please. Men Em Rata (modellens kælenavn red.) og Pete Davidson på date sammen i Brooklyn. De holder i hånd og alt muligt, skriver vedkommende.

– Jeg kan ikke tro, at jeg skal til at sige dette, skriver den anonyme kilde, der har set Emily og Pete kissemisse i New York
– Jeg kan ikke tro, at jeg skal til at sige dette, skriver den anonyme kilde, der har set Emily og Pete kissemisse i New York
 Foto: Instagram, DeuxMoi

I en ny besked bagefter uddyber den unavngivne kilde:

– Hans hænder var overalt på hende. Og de var helt sikkert sammen.

Lige i øjeblikket er det altså ikke bekræftet, at de to superstjerner skulle have indledt et forhold, men både Emily Ratajkowski, 28, og Pete Davidson, 31, er så vidt vides frie på markedet.

Et imponerende cv

Førstnævnte er sågar for ganske nyligt blevet koblet til hele Hollywoods hjerteknuser gennem årtier – 58-årige Brad Pitt – men lad os være ærlige;

Hvis stjernehimlen skal bruge en ny damebedårer til at overtage tronen, så er Pete Davidson måske ikke noget dårligt bud.

På trods af sin relativt korte karriere, så han den unge gavflab allerede dannet par med en decideret imponerende række af verdens mest berømte – og smukke – kvinder.

Fra komikerdatter Cazzie David, over popsensationen Ariana Grande, frem til superkendissen Kim Kardashian - jo, den populære komiker har haft travlt de seneste år.

Siden deres brud i august, har der været forskellige spekulationer om Kim og Pete. For har sidstnævnte sendt blomster til sin Jasmin? Eller er han fortsat en fast støtte midt i Kanye-balladen?

Samtidig - ovre i Ratajkowski-lejren - har der været tilsvarende drama.

For - hvad der føles som - et øjeblik siden var Pete og Kim verdens hotteste par
For - hvad der føles som - et øjeblik siden var Pete og Kim verdens hotteste par
 Foto: Ritzau Scanpix

Den smukke model blev skilt fra nu eksmanden, Sebastian Bear-McClard, der havde været hende utro adskillige gange. I oktober blev hun dog spottet i favnen på en helt tredje fyr - også denne gang i New Yorks gader.

Nu venter vi bare på, at linsen - tilhørende paparazzi eller privatpersoner - fanger de to turtelduer. I mellemtiden må vi lægge hovederne i blød for at finde på et passende par-navn.

Sponsoreret indhold