Vilde rygter: Drake og Kylie Jenner dater

Drake og Kylie Jenner

Drake og Kylie Jenner

Foto: MEGA

Mens ingen virkelig ved, om Kylie Jenner er fundet sammen med rapperen Travis Scott igen, kommer en anden rimsmed ind fra siden.

Ifølge flere amerikanske medier går der nemlig lige nu rygter om, at make up-milliardæren skulle date superstjernen Drake.

I løbet af de sidste par uger er de to Hollywood-kanoner blevet set sammen af flere omgange.

Og det er altså det, som nu har fået flere fans og medier til at tro, at der er mere end bare venskab mellem Kylie og Drake.

Artiklen fortsætter under billedet...

Kylie har datteren Stormi på snart to år sammen med sin tidligere fyr, rapperen Travis Scott (Foto: MEGA)

Det amerikanske medie E! skriver blandt andet, at den veldrejede model og hitmageren har været til flere af de samme fester i den forgangne tid.

Her skulle Jenner og Drake altså have brugt mere tid med hinanden, end de plejer at gøre.

Venskabet mellem de to kæmpestjerner har længe været kendt i offentligheden, og nu spekulerer flere altså i, om der kunne være mere end bare et venskabeligt bånd mellem dem.

Artiklen fortsætter under billedet...

Drake tjente ifølge magasinet Forbes svimlende 307 mio. kr. i 2018.

Drake har fået et væld af priser for sin sprøde tekster og hårdtslående rim (Foto: MEGA)

Hvis man er fan af enten Kylie eller Drake, skal man dog ikke begynde at juble for tidligt. Skal man tro en kilde tæt på rapperen, har romancerygterne nemlig intet på sig.

- Kylie og Drake er ikke romantiske sammen. De har altid været gode venner, og de hænger mere ud nu, hvor Kylie er single,og Drake er i byen, fortæller en kilde tæt på hitmageren ifølge E!.

Drake falder ellers perfekt ind i den kategori, som Kylie plejer at vælge sine mænd fra. Ligesom ekskæresterne Travis Scott og Tyga er Drake som bekendt en succesfuld og stenrig rapper.

Se Irina fortælle om sit møde med Kim Kardashian:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close