Kendte 2. maj 2019

Drake slår vild rekord - og sender shout-out til Arya Stark

Drake slår rekord for at have vundet flest Billboard Music Awards nogensinde, og i sin takketale sendte han et shout-out til Arya Stark
Foto: MEGA

SPOILER-ADVARSEL:

Har du endnu ikke set seneste afsnit af "Game of Thrones", og vil du ikke vide, hvad der sker, så skal du STOPPE med at læse! 

Drake skulle på scenen ved Billboard Music Awards for at modtage prisen for Top Billboard 200 Album for hans album Scorpion, da han noget overraskende brugte tiden på at give et shout-out til en ganske særlig person. 

I slutningen af sin tale, gav den 32-årige canadiske sanger OG kæmpestore "Game of Thrones"-fan nemlig et shout-out til Maisie Williams' karakter Arya Stark.

- Shout-out til Arya Stark for at gøre arbejdet i sidste uge, sagde Drake før han grinende forlod scenen. 

Drake var nomineret til at vinde hele 17 priser ved showet. Han endte med at tage 12 awards, og nu har han hele 27 Billboard Music Awards hjemme på hylden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og med de 12 slår Drake en ret imponerende rekord. For med sine nu 27 Billboard Music Awards er han den artist, som har vundet flest - nogensinde.  

Drakes shout-out til Arya var en reference til seneste afsnit af "Game of Thrones", som har fået titlen "The Long Night", fordi det var en alvorligt lang nat for alle GOT-fans. 

Her kom Arya alle til undsætning og redede dagen. Det var nemlig Arya, der i sidste ende overraskede alle og redede dagen. 

Arya var nemlig den, der slog The Night King ihjel, og dermed to Arya titlen som helten, der redede alt og alle i Winterfell. 

Aryas overraskende angreb nøjedes ikke blot med at dræbe The Night King, men også alle de andre white walkers - og det afsluttede altså kampen om Winterfell. 

Sponsoreret indhold