Kendte21. februar 2022

Vild millionkontrakt: Britney Spears klar til at fortælle ALT

Den amerikanske popprinsesse har eftersigende underskrevet en kæmpe millionkontrakt og gør nu klar til at skrive historien om sit eget liv
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

You better work, bitch!

Den 40-årige popstjerne Britney Spears er ved at gøre sig klar til at fortælle alle de saftige detaljer om sit liv i en ny bog.

Lige nu florerer der nemlig at saftigt rygte om, at den Grammy-vindende "Toxic"-sangerinde har underskrevet en bogkontrakt, der skal sikre hende 98 millioner kroner.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/britney_0.png
 Foto: MEGA

(Foto: MEGA)

Popsangerinden har ifølge PageSix underskrevet bogaftalen med forlaget Simon & Schuster om at udgive en biografi, der skal fortælle om hendes vilde liv, karriere og ikke mindst drama med resten af Spears-familien.

Aftalen er kommet i hus, efter flere forlag har været i en intens kamp om at vinde bogudbuddet, der nu kaldes "en af de største aftaler nogensinde, lige efter Obama-familien".

Rettighederne til Barack og Michelle Obamas bog gik nemlig som varmt brød i 2017. Rygterne siger, at de scorede hele 60 millioner dollars på aftalen, mens den forhenværende præsident Bill Clinton ligesom Britney landede på 15 millioner dollars for sin bog i 2001.

At Britney Spears nu har en biografi på vej kommer bestemt ikke som nogen overraskelse.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/britney_7.jpg
 (Foto: MEGA)

“Toxic”-sangeren dannede fra 2000-2002 par med popstjernekollegaen Justin Timberlake. Han anklagede bl.a. Britney for at have været ham utro og skrev sangen “Cry Me a River” til hende. Måske vi vil få Britneys side af historien i den kommende bog? (Foto: Ritzau Scanpix)

Allerede tilbage i 2009 hentydede Britney i forbindelse med optagelserne til popdokumentaren "Britney Spears: For The Record", at hun en dag havde tænkt sig at fortælle hele historien.

- Jeg vil udgive en virkelig god bog en eller anden dag.

Raser over lillesøsters bog

Det er heller ikke mange måneder siden, at Britneys lillesøster, Jamie Lynn Spears, valgte at udgive sin egen biografi, hvor hun skriver om at vokse op i storesøsterens skygge.

Jamie Lynns bog, "Things I Should Have Said", gjorde popstjernen så rasende, at hun faktisk truede med at sagsøge sin søster.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

- Du holder op med at omtale Britney nedsættende under din reklamekampagne. Hvis du fejler at gøre sådan eller æreskrænker hende, vil Britney være tvunget til at overveje sagsanlæg, lød truslen fra Britneys advokat, Mat Rosengart.

Hverken Britney eller forlaget Simon & Schuster har bekræftet, at der er blevet underskrevet en stor bogaftale, men Britney har tidligere i år lovet, at der var spændende ting på vej, ligesom hun i januar delte et billede af en gammel skrivemaskine, hvortil hun skrev:

- Skal jeg starte fra begyndelsen?

Ja, tak. Vi er klar, Britney.

Sponsoreret indhold