Kendte9. september 2021

'Vild med dans'-deltager Abdi Ulad skal giftes

Marathonløberen Abdi Ulad skal ikke nøjes med blot at se frem til sin deltagelse i den nye sæson af "Vild med dans". OL-stjernen har nemlig friet til sin kæreste
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Han kan allerede nu godt begynde at forberede sig på sin brudevals.

Den 30-årige OL-atlet Abdi Ulad har nemlig friet til sin kæreste, Karen, som han har dannet par med de sidste ni år.

Det skriver Her & Nu.

– Det er jo svært at beskrive, hvad der er romantisk, og hvad der ikke er romantisk, men jeg synes, jeg gjorde en god figur, og hun er der stadig, så jeg er en rigtig glad mand og glæder mig enormt meget til den store dag, siger Abdi om frieriet.

Det glade par har endnu ikke en dato for, hvornår brylluppet skal stå, men ifølge Abdi skal bryllupsklokkerne gerne ringe, når vi når til foråret af 2022.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/_hjp9202.jpg
 Foto: Hanne Juul

Det er ikke danspartneren Mette Østergaard, som Abdi skal giftes med. Hende skal han til gengæld indtage "Vild med dans"-gulvet med på fredag. (Foto: Hanne Juul)

OL-atleten håber på et hyggeligt og roligt bryllup med parrets nærmeste familie og venner.

Abdi løber for klubben Hvidovre AM og opnåede en 23. plads i maratonløb ved sin deltagelse til OL i Tokyo i år.

Men det er altså ikke løberiet, der om ganske kort tid er i fokus. På fredag indtager Abdi nemlig dansegulvet i "Vild med dans" for første gang sammen med danspartneren Malene Østergaard, og det er naturligvis noget, han ser frem til.

- Jeg er mega nervøs, men jeg glæder mig samtidig enormt meget. Dans er fuldstændig ukendt terræn for mig, siger Abdi til SE og HØR og fortsætter:

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/image00001.jpeg
 Foto: PR Foto

Abdi Ulad svinger normalt stængerne på løbebanen. Fredag bliver det på dansegulvet i "Vild med dans" og til foråret til sin egen bryllupsfest. (Foto: PR Foto)

- Så jeg glæder mig til at lære det og forhåbentlig udvikle min rytmiske sans, som jeg ikke mener, at jeg har særlig meget af.

Udover Abdi Ulad er Pernille Blume, Jimilian, Mascha Vang, Jacob Haugaard, Michael Katz Krefeld og Micki Cheng også blandt dem, der skal give den gas på dansegulvet.

Sponsoreret indhold