Kendte 20. august 2021

Afsløring: Abdi Ulad skal være med i "Vild med dans"

Han kommer spurtende direkte fra OL i Tokyo til dansegulvet i "Vild med dans". Marathonløberen Abdi Ulad har nemlig takket ja til at være med i TV 2's fredagsbasker.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Vi er over halvvejs i mål med dette års hold af nydansere i "Vild med dans", og nu gør en dansk OL-stjerne også sin entré.

Det drejer sig om marathonløberen Abdi Ulad, som altså er gået med til at bytte løbeskoene ud med et par knap så absorberende laksko.

Den 30-årige langdistanceløber er netop hjemvendt fra OL i Tokyo, hvor han som bekendt konkurrerede i marathon-disciplinen.

Her blev det ikke til nogen medalje, men mon ikke den dedikerede sportsmand vil gøre sit for at få plaster på OL-såret ved at nå langt i "Vild med dans".

- Jeg er mega nervøs, men jeg glæder mig samtidig enormt meget. Dans er fuldstændig ukendt terræn for mig, siger Abdi og fortsætter:

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: PR Foto

Abdi glæder sig til at indtage "Hele Danmarks dansegulv" (Foto: PR Foto)

- Så jeg glæder mig til at lære det og forhåbentlig udvikle min rytmiske sans, som jeg ikke mener, at jeg har særlig meget af.

Abdi er ikke den eneste kommende "Vild med dans"-deltager, som netop er hjemvendt fra de olympiske lege. Det samme er svømmeren Pernille Blume, som også kaster sig ud i vals og tango.

Selv om løberen er nervøs, så vil han ikke lade nerverne spolere hans oplevelse med dans i bedste sendetid.

- Det vigtigste for mig er, at det skal være sjovt - og det er jeg sikker på at det bliver. Så jeg vil forsøge at lægge mit konkurrence-gen lidt til side, og så handler det om at nyde musikken og dansen, have det sjovt og give den alt hvad jeg har, slutter Abdi af.

Udover Abdi Ulad er Pernille Blume, Jimilian, Mascha Vang, Jacob Haugaard, Michael Katz Krefeld og Micki Cheng blevet afsløret af TV 2 som deltagere i den kommende sæson af "Vild med dans".

Ifølge SE og HØRs oplysninger skal også Lise Rønne og Freja Kirk være med i fredagsballet.

Sponsoreret indhold