Vild med Christopher

– Bare kom an, Christiane! lød det fra Christopher Læssø, 34, efter dejlighedens varsel om, at de to skal danse igennem i de kommende måneder.
Den 37-årige værtsdarling bytter nu \

– Bare kom an, Christiane! lød det fra Christopher Læssø, 34, efter dejlighedens varsel om, at de to skal danse igennem i de kommende måneder.
Den 37-årige værtsdarling bytter nu "Vild med dans" og Sarah Grünewald ud med "Danmarks vildeste danser" og kække Christopher.
– Vi har kendt hinanden i 10-12 år, og vi snakker altid godt sammen, smilede charmetrolden.

(Foto: Thomas Laursen)

Så let slipper du ikke, min skat!

Næ, Christiane Schaumburg-Müller, 37, var ikke karrig med kælenavnene under fredagens "Vild med dans"-finale i Forum Horsens.

I hvert fald ikke når det gjaldt Christopher Læssø, som flere gange fik smilet frem på læberne hos den nyskilte værtssild.

Og heldigvis for det.

De to eftertragtede singler har nemlig en fremtid sammen.

– Jeg glæder mig helt vildt! Vi skal danse vildt meget sammen, Christopher og jeg. Nu kan han jo, lød det begejstret fra Christiane, da SE og HØR spurgte ind til de kommende måneder i Læssøs selskab.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Hallo, Læssø!
Latinrytmerne bankede derudad i Christopher og Karinas jivebrag i fredagens finale.
41-årige Frimodt og frækkerten måtte dog til sidst tage til takke med årets tredjeplads.

Hallo, Læssø! Latinrytmerne bankede derudad i Christopher og Karinas jivebrag i fredagens finale. 41-årige Frimodt og frækkerten måtte dog til sidst tage til takke med årets tredjeplads. (Foto: Thomas Laursen)

Begynder straks

Den 34-årige "Vild med dans"-finalist har således scoret den misundelsesværdige tjans som Christianes nye partner, når TV 2 til foråret blænder op for den nye underholdningssatsning "Danmarks vildeste danser".

​Artiklen fortsætter under billedet ...

Tak for i år, Sarah!
Mon ikke der bliver gensyn med det vidunderlige værtspar, når 17. sæson løber af stablen næste efterår?

Tak for i år, Sarah! Mon ikke der bliver gensyn med det vidunderlige værtspar, når 17. sæson løber af stablen næste efterår? (Foto: Thomas Laursen)

– Vi begynder allerede at optage auditions i næste uge (denne uge, red.) – og så kommer liveshows til maj, røbede travle Christiane, som dermed kun akkurat når at få pusten oven på en hæsblæsende "Vild med dans"-sæson, hvor der ikke har været tid til nye mænd efter bruddet med L.O.C. for nylig.

På nær altså lige Christopher Læssø, hvis nyanlagte latinomoves smukke Schaumburg-Müller snart får at føle på egen krop.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close