Jakob Fauerby efter ”Vild med dans”-uheld: Håber at undgå operation

Det var ikke kun et trofæ, som Jakob Fauerby kunne tage med sig fra ”Vild med dans”.

Den 42-årige skuespiller og nyklækkede ”Vild med dans”-vinder kom også derfra med en knæskade. I program fire kom han nemlig til skade midt under showet, da han dansede en moderne dans med partner Silas Holst.

Skaden – en meniskskade i knæet – var dog noget, som han og Silas Holst holdt hemmelig, mens de i samarbejde med en dygtig læge vurderede, om Jakob Fauerby kunne fortsætte i programmet.

Det kunne han – og fredag kunne han således løfte trofæet og kalde sig vinder.

Da SE og HØR mødte Jakob Fauerby søndag eftermiddag til premieren på Frost 2 i Imperial i København, satte han flere ord på den knæskade, der altså nærved havde kostet ham både finalen og sejren i ”Vild med dans”:

Artiklen fortsætter under billedet...

En tydelig berørt Jakob Fauerby efter sejren fredag aften. Foto: Thomas Laursen

- Den har ikke sat sig mærkeligt, og jeg kan jo gå, og jeg kan bevæge mig og har ingen smerter. Og jeg har været på Hvidovre Hospital, og kirurgen mener, at vi kan undgå operation, så det håber jeg, fortæller Jakob Fauerby, der også fortalte, hvordan uheldet skete i program fire:

- Det var virkelig ubehageligt. I den moderne dans – i den sidste løft – kunne jeg mærke, at der skete noget rigtig hæsligt og humpede faktisk også over til dommerbordet. Som aftenen skred frem, kunne jeg faktisk ikke gå.

Artiklen fortsætter under billedet...

Jakob og Silas skrev verdenshistorie som det første par af samme køn, der vandt dansekonkurrencen. Foto: Thomas Laursen

- Men så kom jeg i vild god behandling og blev scannet på et privathospital, fortæller Jakob Fauerby, inden han tilføjer, at han dog stadig var noget mærket under dansen den efterfølgende fredag:

- Hvis man kigger efter, kan man godt se, at Silas bærer mig meget af vejen.

Du kan se hele interviewet med Jakob Fauerby i videoen øverst i artiklen.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close