Kendte23. januar 2022

Vild jubel: Caroline Flemings søn tilbage i skole

Den tidligere baronesse har endelig gode nyheder. Hendes søn, Nicholas, er nemlig atter tilbage i skole
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I sommer meddelte Caroline Fleming, at hun trak stikket: Hun ville ikke længere være en offentlig person, men i stedet dedikere sin tid til at arbejde med ADHD-foreningen - ligesom hun også ville fokusere på sønnen, der sidste år fik konstateret ADHD.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/caroline_13.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Der er ingen tvivl om, at der er en ganske lettet og glad Caroline Fleming, der deler de gode nyheder om sin søn. Foto: Dan Mariegaard

Men nu er der gode nyheder: Nicholas er nemlig endelig vendt retur til skolebænken, afslører Caroline Fleming i et opslag på Instagram:

- De kloge siger at man er lige så lykkelig som sit mindst lykkelige barn. Det er sandt for mig, og det har været rigtig svært i lang tid. Men ikke mere. Det er nemlig rigtig lykkeligt at min yngste søn endelig er kommet på en special skole som han er virkelig glad for, jubler hun og understreger, at hendes søn også er ovenud begejstret.

I samme opslag slår Fleming et slag for det arbejde, som hun og ADHD-foreningen laver i samarbejde med kommunerne, for at børn og unge kan få de rette skoletilbud.

Og noget tyder da i øvrigt på, at sønnens skolestart i den grad også er rar for moren:

- Jeg vil kæmpe videre, nu med meget mere overskud til kampen. Nu er der også lidt tid til mig selv og akupunktur er en prioritet for mig en gang om ugen.

Læs hele Caroline Flemings opslag nedenfor.

Sponsoreret indhold