Caroline Fleming og Nicklas Bendtners søn har fået diagnose

Caroline Fleming kommer med en ganske alvorlig afsløring, som har konsekvenser for hende og hendes familie. 

Den 45-årige tidligere baronesse afslører på sin Instagram-profil, at hendes ni-årige søn Nicholas, som hun har sammen med Nicklas Bendtner, har fået konstateret ADHD.

- Jeg vidste aldrig før rigtig noget om dette ualmindeligt vigtige emne, men lige nu lærer jeg med lynets hastighed. Det måtte jeg, da påvirkningen på vores familie på alle niveauer har været så enorm stor, forklarer hun om den svære diagnose. 

Artiklen fortsætter under billedet

Billedet her er fra 2011. Foto: Lars H. Laursen

Fleming fortæller, at hun deler det følsomme emne med sine mange følgere, fordi de har bemærket, at hun er fraværende på sine sociale medier. 

- Jeg har måtte sætte det meste af mit arbejde på hold, da dette kræver min fulde opmærksomhed, så i de næste par måneder vil jeg poppe ind og ud af min konto, og jeg sender jer kærlighed og tanker i mellemtiden, skriver hun til sine over 285.000 følgere. 

Heldigvis er moderen til tre forhåbningsfuld: 

- Det rammer alle punkter af ens familieliv, men heldigvis kan kærlighed overvinde alt, og jeg er så heldig, afslutter hun. 

Du kan læse hele Instagram-opslaget herunder: 

Vis dette opslag på Instagram

At være forælder er det jeg elsker mest ved livet. Men det er også, til tider, en af ​​de største udfordringer. Mit yngste barn har en meget svær diagnose - ADHD. Jeg vidste aldrig før rigtig noget om dette ualmindeligt vigtige emne, men lige nu lærer jeg med lynets hastighed. Det måtte jeg, da påvirkningen på vores familie på alle niveauer har været så enorm stor. Jeg deler dette med jer, fordi jeg for nylig blev spurgt, hvorfor jeg ikke svarer på jeres dejlige og venlige beskeder så ofte. Dette skyldes at jeg bruger det meste af min tid på min smukke lille ADHD-skat, og indtil vi finder den rigtige kombination af medicin og support, er det desværre sådan. Jeg har måttet sætte det meste af mit arbejde på hold, da dette kræver min fulde opmærksomhed, så i de næste par måneder vil jeg poppe ind og ud af min konto, og jeg sender jer kærlighed og tanker i mellemtiden. Jeg hat valgt at bruge rigtig meget af min tid og kræfter på netop dette emne, og vil så gerne lærer så meget jeg kan, så jeg senere kan hjælpe andre forældre i samme situation, en situation som er så svær emotionelt, og fysisk mm... det er et emne som fortjener mere bevidsthed det rammer alle punkter af ens familie liv, men heldigvis kan kærlighed overvinde alt, og jeg er så heldig Being a parent is what I love most about life. But it is also one of my greatest challenges. Being a single Mother means doing almost everything single handedly, and this is, at times, really hard. One of my children has a very tough diagnosis - ADHD. I never knew much about this before, but I am learning at the speed of lightening. I had to, as the impact on our family, on all levels, has been so immense and heartbreaking. I share this with you because I was asked recently why I don’t reply to your lovely and kind messages so often. This is because I am so often consumed with my gorgeous little ADHD darling, and until we find the right combination of medicine and support, it is this way unfortunately. I have had to put most of my work on hold, as this does require my undivided attention, so for the next few months, I will be popping in and out of my account, and I send you all my love

Et opslag delt af Caroline Fleming (@carolineflemingofficial) den

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close