Kendte30. oktober 2020

Caroline Fleming og Nicklas Bendtners søn har fået diagnose

Den tidligere baronesse afslører, at hendes yngste søn Nicholas, som hun har sammen med Nicklas Bendtner, har fået konstateret ADHD
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Caroline Fleming kommer med en ganske alvorlig afsløring, som har konsekvenser for hende og hendes familie.

Den 45-årige tidligere baronesse afslører på sin Instagram-profil, at hendes ni-årige søn Nicholas, som hun har sammen med Nicklas Bendtner, har fået konstateret ADHD.

- Jeg vidste aldrig før rigtig noget om dette ualmindeligt vigtige emne, men lige nu lærer jeg med lynets hastighed. Det måtte jeg, da påvirkningen på vores familie på alle niveauer har været så enorm stor, forklarer hun om den svære diagnose.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/_lh78757.jpg
 Foto: Lars H. Laursen

Billedet her er fra 2011. Foto: Lars H. Laursen

Fleming fortæller, at hun deler det følsomme emne med sine mange følgere, fordi de har bemærket, at hun er fraværende på sine sociale medier.

- Jeg har måtte sætte det meste af mit arbejde på hold, da dette kræver min fulde opmærksomhed, så i de næste par måneder vil jeg poppe ind og ud af min konto, og jeg sender jer kærlighed og tanker i mellemtiden, skriver hun til sine over 285.000 følgere.

Heldigvis er moderen til tre forhåbningsfuld:

- Det rammer alle punkter af ens familieliv, men heldigvis kan kærlighed overvinde alt, og jeg er så heldig, afslutter hun.

Du kan læse hele Instagram-opslaget herunder:

Sponsoreret indhold