"Årgang 0"-stjerne er blevet misbrugt på Tinder

Christina Siguenza.

Christina Siguenza.

Foto: Aller Media

Christina Siguenza Bomholt er blevet misbrugt på dating-appen Tinder.

Det skriver "Årgang o"-Stephanies mor på Instagram. 

Selv om Christina har brugt Tinder tidligere, så er det ved at være flere år siden, hvor hun fandt kærligheden på selvsamme app.

 "Sidst jeg var på TINDER var for 3 år siden, hvor jeg VAR single. Derefter blev den konto lukket da jeg fandt min kæreste derinde, skriver Christina"

I opslaget viser hun en lang række billeder, som er blevet nappet fra hendes Facebook og så lagt på Tinder.

Billederne er ifølge Christina ikke mere end få år gamle.

"De fleste af billederne er taget sidste år. Så nogen har nappet dem fra Facebook. Ja, ja,... det er jo altid risikoen ved, at lægge billeder op på de sociale medier," skriver hun til opslaget.

Artiklen forsætter under billedet: 

Stephanie Van-Der Watt til venstre i billedet. Foto: Thomas Laursen

Selvom Christina virker tydeligt irriteret i opslaget, så kan hun alligevel godt finde lidt humor frem.

"Og jeg skal vel egentlig tage dette som et kompliment, når "copycatten" vælger mine billeder. Men, det er jo IKKE iorden vel!?," spørger Christina.

Christina Siguenza Bomholt blev kendt i start nullerne, da hun medvirkede i TV2-programmerne "Årgang 0". 

Her fulgte man Christiana Siguenza Bomholt, der lige var blevet mor til Stephanie Van-Der Watt.

Christina har fem børn i alt.
 

Se opslaget nedenunder: 

View this post on Instagram

Når man får besked om, at man findes på TINDER..... -Som jeg så IKKE er! Sidst jeg var på TINDER var for 3 år siden, hvor jeg VAR single. Derefter blev den konto lukket da jeg fandt min kæreste derinde. Men de fleste af billederne er taget sidste år. Så nogen har nappet dem fra Facebook. Ja, ja,... det er jo altid risikoen ved, at lægge billeder op på de sociale medier - Og jeg skal vel egentlig tage dette som et kompliment, når "copycatten" vælger mine billeder Men, det er jo IKKE iorden vel!? Men jeg tænker jo straks, kontakt TINDER promte, så den fake profil kan blive lukket. Men, når TINDER ikke svarer tilbage på mail nr. 2(besvarelse), så bliver man sgu lidt sur Skal man virkelig vente over en uge på et svar? Det syntes jeg er for lang tid. Man må da håbe, at vedkommende får/har fået en masse beskeder på billeder Meeeen, stakkels de mænd der bliver snydt så Desuden er jeg ikke 36 @tinder #fakeprofile #hallotinder #copycat #datingprofilefail

A post shared by Christina Siguenza (@christinasiguenza) on

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close