Kendte16. januar 2016

Enlig fyr søger: Vil du være kæreste med Kasper?

Flot fyr aktiverer facebook-netværket for at finde en kæreste
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kasper.jpg
 (Foto: Facebook)
Så er der kræs til de kvindelige læsere.
Er du jagt efter en flot kæreste, så læs med her. Fredag aften søsatte den flotte fyr, Kasper Berger Schlundt, et eksperiment på Facebook.
Han savner en kæreste og prøver nu via Facebook at finde den eneste ene. I et opslag til alle sine venner,hvor han er iklædt smoking og et dejligt, bredt smil, tilbyder han sig selv til en singlepige.
Kasper skriver: - Det er fredag, og tid til et eksperiment! Jeg ser tit folk som på FB laver opslag om at de søger lejlighed, bil, børnetøj og hvad ved jeg.....her kommer en ny forespørgsel: Jeg søger en skøn kæreste. Jeg tænker at der da, i mit netværk, MÅ være nogen som har en skøn sød single veninde, søster eller lignende. Del, PM mig eller do whatever needed. Fed weekend derude! PS: jeg forventer spøjse kommentarer fra drengene....men det tager vi med....kør!, lyder det fra Kasper. Og opslaget er meget hurtigt blevet delt mere end 5.000 gange på Facebook, så der er nok indløbet en del frække tilbud til Kasper siden fredag aften. Se hans opslag nedenfor og del, med mindre du selv er ude på at hapse den flotte ungkarl.
Du får ikke meget af at søge ind på Kaspers profil på Facebook, hvis du vil vide mere om ham. Den er kun åben for hans venner. Så du må i første omgang gå efter udseendet, og det er jo ikke så værst!

Sponsoreret indhold