Videoen er hylende morsom, men den har et SKRÆMMENDE budskab

Hvad der i første omgang ligner en video, der er lavet for at få publikum til at le, viser sig lynhurtigt at være alt andet end det.

For jo, videoen fra Western Capetown Government i Sydafrika får dig rigtigt nok til at le, men kun indtil det går op for dig, hvad det egentlig er, den prøver at fortælle dig.

Se videoen i toppen af artiklen

I videoen ser vi en masse forskellige personer, der allesammen går på gaden, mens de har mere øje på deres telefoner end på vejen.

Og så sker det, der næsten er uundgåeligt. De falder på den ene eller anden måde, og det er altså hylende morsomt. 

For ærligt, så er det altid lidt sjovt, at se folk der falder. 

Men det næste der sker er der, hvor meningen bag videoen virkelig går op for en. For efter at have set et par stykker, der falder, ser vi nu pludselig en pige i en bil, der tjekker sin telefon.

Og det går alt andet end godt for hende, for pludselig er hun involveret i en trafikulykke. 

- Når du ikke en gang kan gå og SMS'e samtidig, hvorfor kører du bil og SMS'er samtidig så, står der på skærmen.

Vi må jo bare sige, at de har ret.

Reklamen er ikke den første reklame i denne weekend, der får opmærksomhed verden over. En norsk reklame med en lille dreng er nemlig også blevet et stort hit, omend budskabet er et lidt andet

Det er dog ikke alle reklamer, der går hen og bliver et hit på grund af deres kvaliteter og gode historie, nogle bliver et hit, fordi de er så elendige, at man ikke kan gøre andet end at leDet var hvad der skete for Secondo sidste år, da de havde hyret to modeller til at reklamere for dem

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close