Kendte23. april 2024

Victoria Beckham fejret for millioner: Båret ud i bilen

Popdronningen Victoria Beckham fejrede sin halvrunde fødselsdag med pomp og pragt på eksklusiv club i London. Med en intim kreds af A-liste venner, inklusive Hollywoods Tom Cruise, blev der ikke sparet på noget til den stilfulde fest.
Tom Cruise var blot en af de megakendte, som mødte op til den våde fest for nu 50-årige Victoria Beckham.
Tom Cruise var blot en af de megakendte, som mødte op til den våde fest for nu 50-årige Victoria Beckham.
 Foto: Harv/Backgrid/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Spice Girls genforenet til Victoria Beckhams 50-års fødselsdag

Det kan man da kalde en fejring, der er en popdronning og et modeikon værdig.

For da Victoria Beckham forleden markerede sin 50-års fødselsdag skete det med et ekstravagant arrangement på en eksklusiv club i London, hvor der bestemt ikke blev sparet noget.

Den tidligere Spice Girl og nuværende mode-mogul blev således fejret med stil omgivet af familie, venner og A-liste celebriteter, herunder de andre medlemmer af Spice Girls og Hollywood-stjernen Tom Cruise.

David Beckham, der stod for festlighederne, sørgede for at hustruens milepæl blev fejret med manér, og regningen løb derfor op i omkring 250.000 britiske pund, skriver flere britiske medier. Eller hvad der svarer til lidt over to millioner kroner.

Så er der dømt Spice Girls-reunion med hele banden.
Så er der dømt Spice Girls-reunion med hele banden.
 Foto: Planet Photos/Ritzau Scanpix

Festen blev afholdt på Oswald's, der er en privat klub i Mayfair, hvor gæsterne nød dyre flasker af Chateau Mouton Rothschild og champagne til en værdi af tusindvis af pund.

Victoria strålede i en gennemsigtig grøn kjole med organza-detaljer og funklende diamanter, mens hun trods en brækket fod modigt tog hvide stiletter på for at fuldende looket.

Derfor sørgede David naturligvis også for, at konen kom godt ud i bilen igen ved at bære hende. Måske var det mere end foden, men også en høj promille der fik ham til at opføre sig så galant.

Her slutter festen - men den har også været både god og svinedyr.
Her slutter festen - men den har også været både god og svinedyr.
 Foto: Wp Pix/Splash/Ritzau Scanpix

Aftenen bød i øvrigt også på taler fra familien, og gæstelisten talte navne som Salma Hayek og Francois-Henri Pinault, der forlod festen med eksklusive goodie bags.

Blandt de celebre gæster var også David Beckhams tidligere Manchester United-holdkammerat Gary Neville, kokken Gordon Ramsay og altså filmstjernen Tom Cruise.

Har var iført smoking og solbriller ved ankomsten til festen - og opførte sig lige så galant som sine værter, da han hjalp en fotograf, som røg omkuld foran feststedet, op igen:

Sponsoreret indhold