Kendte17. april 2024

Ærlige Victoria Beckham fylder 50: – Jeg var talentløs

Den tidligere Spice Girl og nu modedesigner er kun kommet til tops gennem hårdt arbejde. Det forklarer englænderen selv
Onsdag den 17. april fylder Victoria Beckham 50 år, og hun kan se tilbage på både en popkarriere og nu et forretningseventyr.
Onsdag den 17. april fylder Victoria Beckham 50 år, og hun kan se tilbage på både en popkarriere og nu et forretningseventyr.
 Foto: Xavier Collin / Avalon

LÆS OGSÅ: Lufter yacht til vildt millionbeløb

Hun har rejst kloden rundt flere gange med det største og bedst sælgende pigeband nogensinde, Spice Girls, men fødselaren Victoria Beckham er faktisk ikke nogen stor sanger.

For selv om ”Posh” og de andre piger i den engelske kultgruppe solgte mere end 85 millioner albums, så er Victoria meget realistisk omkring sit eget format på en scene.

– Var musik mit talent? Nej, det synes jeg ikke. Jeg var aldrig et naturtalent, og jeg var helt sikkert aldrig kommet til at give Mariah Carey nogen konkurrence stemmemæssigt.

– Men jeg troede på, at hvis jeg arbejdede hårdt nok, så ville det lykkedes, forklarer briten, som også tidligere har indrømmet, at hun sang falskt til optagelsesprøven på Spice Girls.

Mangemilliardær

Alligevel kom succesen – nærmest over al forventning.

Kort efter gennembruddet med Spice Girls mødte Victoria Adams, som hun hed dengang, fodboldspilleren David Beckham, som i 90’erne spillede for Manchester United og fyldte aviser og blade med både sine flotte mål og moderigtige stil.

Sammen blev de hurtigt det hotteste par i England, og de har siden opbygget et regulært imperium og en samlet formue på astronomiske 3,5 milliarder kroner.

”Posh” og ”Becks” blev hurtigt det hotteste par i England.
”Posh” og ”Becks” blev hurtigt det hotteste par i England.
 Foto: Ritzau Scanpix

Langt de fleste kommer fra David Beckhams karriere på fodboldbanen samt sponsorater, men Victoria hiver også seriøse penge hjem til forretningen med sit modemærke Victoria Beckham, som i de senere år har oplevet eksponentiel vækst.

Nu er de falske toner skiftet ud med salg af tøj, sko, tasker, makeup med mere, og det passer den tidligere sanger rigtigt fint.

– Jeg er ikke nogen supermodel, men jeg får det bedste ud af, hvad jeg har at arbejde med. Hvis folk roser mit arbejde med mode, er det meget mere værd for mig, end hvis de roste mig for Spice Girls, har Victoria Beckham tidligere forklaret.

Sangkarrieren fik dog et sidste skud i 2001, da Spice Girls stoppede og Victoria forsøgte sig med en solokarriere, men det var en fejl, fortalte hun i 2009 til Harper's Bazaar margarine ovenpå et skuffende salgstal.

– Folk troede aldrig rigtig på min sangkarriere, og det var ikke rigtig mig. Jeg var smule ved siden af mig selv på det tidspunkt, lød det ærligt fra stjernen.

I 1996 nåede debutsinglen "Wannabe" førstepladsen i 37 lande og etablerede Spice Girls som et globalt fænomen.
I 1996 nåede debutsinglen "Wannabe" førstepladsen i 37 lande og etablerede Spice Girls som et globalt fænomen.
 Foto: Ritzau Scanpix

Slut med det tynde look

Dermed har moden førsteprioritet, men hendes egen opfattelse af flot har rykket sig en del, siden de helt tynde dage som popsanger.

Dengang led Victoria af en spiseforstyrrelse, men i dag har hun et andet syn på, hvordan kvindekroppen bør se ud, fortæller hun til magasinet Grazia.

– Det er en gammeldags attitude at ville være virkelig tynd.

– Jeg tror, at kvinder i dag gerne vil se sunde og kurvede ud. De vil gerne have bryster og en røv, siger hun og tilføjer, at hun selv ønsker "så god en rumpe, som hun kan få".

Sponsoreret indhold