Kendte 6. maj 2021

Vicki Berlin spiller sammen med Hollywood-stjerne: Det er sindssygt

Vicki Berlin kan stadig ikke forstå, at drømmen om at spille med i en international film, som får premiere i Cannes til sommer, er gået i opfyldelse
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun må nive sig i armen for at forstå, at det faktisk er virkelighed.

Skuespilleren Vicki Berlins store drøm om at spille med i en international film gik i opfyldelse sidste år, hvor hun optog filmen “Triangle of Sadness” – Instruktøren Ruben Östlunds opfølger til Guldpalme-vinderen ”The Square”, som havde danske Claes Bang i hovedrollen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

– Selv om jeg har optaget det hele, så tror jeg stadig ikke rigtig, det er gået op for mig, siger Vicki Berlin, 43, om sin rolle i filmen “Triangle of Sadness”. (Foto: Hanne Juul)

“Triangle of Sadness” foregår på en luksusyacht, og selveste Woody Harrelson spiller kaptajnen, mens Vicki Berlin har rollen som chefstewardessen om bord.

Til juli får filmen premiere på festivalen i Cannes, og så skal Vicki endda også gå på den berømte og glamourøse røde løber, La Croisette.

– Det er sindssygt, mand. Jeg kan slet ikke forstå det. Det er også sådan, så jeg tænker: “Er det en andens liv, jeg står og fortæller om?” Det føles helt mærkeligt, siger Vicki Berlin til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Woody Harrelson, 59, som spiller kaptajnen, taler med instruktør Ruben Östlund. (Foto: SF Studios: Tobias Henriksson)

Den 43-årige skuespiller har i mange år været en eftertragtet revystjerne i både Cirkusrevyen og senest i Odense Sommerrevy, hvor hun i år medvirker for femte gang.

Men selv om hun elsker de skrå brædder, har det altid været hendes ønske at spille med i en international film.

– Det er et kæmpe flueben ved en lang drøm, som jeg egentlig et eller andet sted inderst inde havde givet op på. Men så faldt det ned i min turban alligevel. Jeg føler mig enormt privilegeret, siger Vicki.

Ingen berøringsangst

Filmen blev indspillet i et studie i Sverige, og det var her, at Vicki i to uger arbejdede sammen med Hollywood-stjernen, 59-årige Woody Harrelson, som hun spiller over for.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Skuespilleren begyndte sin karriere i tv-serien “Sams Bar” og er bl.a. kendt fra filmen “Natural Born Killers”, HBO-serien “True Detective” og meget andet. (Foto: Ritzau Scanpix)

– Det var helt fantastisk! Han er fantastisk sød og meget professionel og kollegial. Da jeg var kommet mig over at være star struck, så føltes det simpelt hen så naturligt, fordi han var fuldstændig nede på jorden, rar og hjælpsom, fortæller Vicki, der også blev positivt overrasket over, hvor ligetil stjernen var at arbejde sammen med.

 I min rolle skulle jeg være lidt striks mod ham, og Woody var sød og sagde til mig: “Du må gerne røre ved mig.” Sådan så man ikke står og tænker: “Det må jeg ikke, og hvad med corona,” osv. Der var han virkelig hjælpsom, siger hun.

Troede ikke på det

Da Vicki Berlin for nogle år siden skulle til casting på rollen som chefstewardessen i “Triangle of Sadness”, var hun sikker på, filmfolkene ville give hende et afslag.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Vicki Berlin som chefstewardesse på luksusyachten. I midten er det instruktøren Ruben Östlund, og fra venstre er det skuespillerne: Henrik Dorsin, dansk-kroatiske Zlatko Buric, Charlbi Dean, Harrison Dickinson og Carolina Gynning.
I “Triangle of Sadness” bliver modelparret Carl og Yaya inviteret på luksuscruise. Men da yachten synker, strander de på en øde ø med en gruppe milliardærer og en rengøringskone. I kampen om overlevelse bliver hierarkiet vendt på hovedet. (Foto: SF Studios: Tobias Henriksson)

– Filmens instruktør havde spurgt casteren Tanja Grunwald, om hun havde nogen bud på, hvem der kunne spille rollen, og så var hun kommet i tanker om mig. Jeg havde ikke været til casting hos hende i seks år, så hvordan hun har hevet mit navn op af baghjernen, det forstår jeg simpelt hen ikke, siger Vicki og ler.

– Da jeg fik manuskriptet til scenen til castingen, stod der, at rollen, jeg skulle spille, var 25 år. Og på det tidspunkt var jeg 41 år, så jeg tænkte: “Nå, men så bliver det jo ikke til noget.” Men så har de alligevel tænkt, at det skulle være mig, siger hun med et smil.

En oplevelse for livet

Skuespilleren håber, at hendes internationale debut kan åbne nogle døre til flere udenlandske filmroller.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Delte mad med Woody
Både Vicki Berlin og Woody Harrelson er veganere, så det var også en naturlig ting, de to kunne tale om på filmsettet.
– Han fik speciallavet mad, og han fik så meget, så han sagde altid: “Bare kom hen og spis af det. Der er masser.” Det var så sødt af ham, siger hun. (Foto: Hanne Juul)

– Jeg har fået den samme agent, som Claes Bang har i London, så når filmen kommer ud, vil agenten pushe mig til udlandet, forklarer Vicki og tilføjer med et smil:

– Om ikke andet så har jeg fået en oplevelse for livet, som jeg aldrig glemmer.

“Triangle of Sadness” har endnu ikke fået en dansk premieredato.

Sponsoreret indhold