Kendte14. august 2020

Vicki Berlin: Woody Harrelson er min corona-buddy

SE og HØR mødte en storsmilende Vicki Berlin til gallapremiere tirsdag aften
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Måske venter et international gennembrud lige om hjørnet for 42-årige Vicki Berlin.

I hvert fald har hun været i fuld sving i Trollhättan i Sverige, hvor hun indspiller den næste Ruben Östlund-film ”Triangle of Sadness”.

Og det er altså ikke hvem som helst, den glade blonde skuespillerinde nu kan kalde sine kollegaer.

En stjerneparade af internationale stjerner medvirker nemlig i det højspændte drama, herunder den prisvindende amerikanske skuespiller, Woody Harrelson.

- Det har været fantastisk. En sommer med Woody Harrelson, det er jo ikke så ringe endda, griner hun, da SE og HØR møder hende på den gyldne løber til gallapremiere på ”Vores mand i Amerika”.

Vicki Berlins filmerfaring har indtil nu været begrænset, men det bliver der altså lavet om på til næste år, når vi får hende at se i Östlunds film om et modelpar, spillet af Harris Dickinson og Charlbi Dean, der først strander på en øde ø, hvorefter deres ekstravagante livsstil bliver sat helt ud af spil, og hvor hierarkiet herefter bliver vendt på hovedet.

Det er nu tyendet – der før servicerede rigmandsparret - der klarer sig bedst med anskaffelse af mad og generel overlevelse.

Det er uvist hvilken rolle 42-årige Vicki Berlin spiller i filmen, hvis danske islæt i øvrigt tæller ”Pusher”-skuespilleren Zlatko Buric.

Coronaramt set

Filmoptagelserne i Sverige og siden Grækenland har trods coronaudbruddet i begyndelsen af året fortsat mere eller mindre som planen var lagt.

Dog fortæller Vicki Berlin, at settet var påvirket en del af restriktioner.

- Altså folk på optagelserne, bærer masker. Og der bliver både sprittet af og holdt afstand. Og så er vi blevet delt op i farve-hold, så vi kun interagerede med dem, vi var på hold med, fortæller hun.

- Så du har været corona-buddy med Woody Harrelson?

- Det har jeg, ja. Det var ret fantastisk, svarer hun med et grin.

Se interviewet med Vicki i toppen af artiklen

https://imgix.seoghoer.dk/vb.jpg
 Foto: Martin Høien

Selvom coronaen har hærget verden over, har Vicki i den grad været på arbejde - til næste år kan hun ses som en del af et flot internationalt cast i "Triangle of Sadness".
(Foto: Martin Høien)

Godt at blive luftet

Der blev holdt behørig afstand mellem gæster, stjerner og fotografer på den gyldne løber til premiere på den danske storfilm.

Men selvom det var uvant for flere at befinde sig i en stor biografsal, var skuespillerinden glad for at ”blive luftet”.

- Jeg synes, jeg har set meget af mine egne vægge derhjemme, lyder det fra Vicki Berlin.

Filmen ”Triangle of Sadness” forventes af få verdenspremiere på Cannes-festivalen i 2021.

Sidste gang Ruben Öslund hev en dansker med i et projekt, gjorde det den danske skuespiller Claes Bang til en international stjerne med Guldpalmevinderen "The Square".

null

Sponsoreret indhold