Ærlige Khloé Kardashian: Dét var mit mest forfærdelige øjeblik

Når man er en af hovedpersonerne i et af verdens mest populære realityserier, og serien løber over mere end 14 år, så er det svært at holde af alle de øjeblikke, der er blevet filmet.

Bare spørg den 37-årige Khloé Kardashian, der langt fra jubler over alle de scener, der er blevet vist på tv i forbindelse med "Keeping Up With the Kardashians". 

- Når du er yngre, så prøver du bare at finde dit eget jeg, og du ved ikke rigtigt, hvad du laver, og det er okay at indrømme. Vi har ingen anelse om, hvad vi laver!, siger Khloé i et interview med People

Artiklen fortsætter efter billedet...

Hele Kardashian-familien har gennemgået en voldsom forandring gennem årene. Khloé Kardashian (th.) indrømmer da også gerne, at der er flere looks og outfits fra sin tidligere realitykarriere, som hun nok ikke ligefrem ville have lyst til at gentage. (Foto: MEGA) 

Og selvom der er masser af sæsoner at gå i gang med, så holder Good American-grundlæggeren mest af at se de tidligere sæsoner, selvom der er masser af "ydmygende og tåkrummende" øjeblikke. 

- Jeg kan huske, at jeg tog et bad nøgen med en masse slik, og Kourtney filmede mig, siger hun og fortsætter:

- Det er bare sådan: Hvorfor gør jeg det her på kamera? Det er så forfærdeligt. 

Markant ændring af udseendet

De fleste fans, der har fulgt med i Kardashian-familiens hæsblæsende liv helt fra starten af, vil desuden kunne nikke genkendende til, at Khloé er blandt dem i Kardashian-Jenner-klanen, der i den grad har ændret udseende.

Både stil, krop og ansigt har siden seriens premiere i 2007 ændret sig markant, men Khloé Kardashian vælger ikke at se tilbage på sine mange looks med fortrydelse. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Khloé Kardashian er efterhånden blevet lidt af en fitnessguru. Især efter premieren på realityserien "Revenge Body", hvor hun hjælper personer med at træne sig til den krop, de altid har drømt om. (Foto: Instagram)

I stedet synes hun, det er sjovt at mindes og huske på de mange vilde og måske ikke så vilde outfits, hun har båret. 

- Det er mere sådan: Okay, det vil jeg måske ikke gøre igen. Eller den farve sp ikke god ud på mig. Det er mere sjovt at se tilbage. 

Selvom den sidste sæson af "Keeping Up With the Kardashians" har haft premiere, og serien altså på den måde er lagt i graven, så er Kardashian-klanen langt fra færdige med realitylivet.

Kim Kardashian kunne i april afsløre, at familiens nye serie ville få premiere på Hulu ikke længe efter afslutningen på "Keeping Up", og for få dage siden var det Khloé, der lovede fans, at der ikke vil gå mange måneder, før en ny Kardashian-serie vil se dagens lys. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close