Kendte 28. oktober 2021

Verdens bedste festhold: Party uartig

Mens balladen om forbudt fest ulmede på landsholdets hotel, fyrede fodboldheltene den af med drinks og damer i København oven på VM-forløsningen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

På grønsværen spiller de lige nu som et af verdens bedste landshold.

Og når der blæses op for 3. halvleg, er Danmarks drenge endnu tættere på at være verdensmestre.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Ritzau Scanpix)

– Vi skal til VM!
Oven på 1-0-gevinsten over Østrig og jubelfesten i Parken drog Kasper Schmeichel, 34, Daniel Wass, 32, Andreas Christensen, 25, og resten af landsholdsdrengene videre ud i den københavnske nat.
Og ligesom tilskuerne i Parken fik de rød-hvide helte skyllet triumfen ned efter alle kunstens regler.(Foto: Ritzau Scanpix)

Hjulmands helte beviste i den forgangne uge således, at festgenerne helt og aldeles står mål med evnerne på banen.

Oven på sidste tirsdags altafgørende sejr over Østrig – og dermed vellykket VM-kvalifikation – strøg humøret forståeligt nok helt til tops, og Schmeichel, Kjær, Delaney og co. lod allerede i omklædningsrummet propperne springe.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Ritzau Scanpix)

Som det sig hør og bør, blev landstræner Kasper Hjulmand, 49, badet i sejrsøl, da VM-kvalifikationen var i hus i den forgangne uge.
Modsat sine sprøjtegale spillere vendte Hjulmand snuden hjemad efter skyllet i Parken. (Foto: Ritzau Scanpix)

– Der blev givet gas, og det var en stor forløsning for os efter de års slid. Vi nød øjeblikket, som vi har lært efter i sommer.

Vi var fuldstændig til stede, lød det dagen derpå fra landstræner Hjulmand, som badet i øl og boblevand kørte hjem i seng efter omklædningsfesten.

Remee tog imod

Så kort blev jubelrusen dog langtfra for feltherrens stolte soldater.

– Jeg ved ikke, hvad de gjorde, efter jeg gik, men spillerne lignede ikke nogen, der var på vej hjem i hvert fald, smilede Hjulmand.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Ritzau Scanpix)

Høje i hatten.
Med drømmebold og drengerøvscharme formår Andreas Cornelius, 28, og co. atter at samle nationen om vores alle sammens festlige fodboldlandshold. (Foto: Ritzau Scanpix)

Det var de bestemt heller ikke.

Klokken lidt over midnat arriverede landsholdsdrengene drypvist på Remees nyåbnede natklub Museo i Lille Kongensgade i hjertet af København.

Her tog værten selv imod med glædesråb, smil og åbne arme – mens Kasper Schmeichel for en gangs skyld var i offensiven og sørgede for, at kammesjukkerne blev gelejdet behørigt ind i festhulen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Dan Mariegaard)

Natklubkonge Remee, 46, tog imod med åbne arme, da Kasper Schmeichel og co. ankom til hans nyåbnede partybule Museo ved midnatstid. (Foto: Dan Mariegaard)

Humøret var lige så tårnhøjt som Jannik Vestergaard – og det blev kun endnu højere, da partytropperne efter et par timer drog videre på togt.

På natklub til klokken 6

Næste mål var Kødbyen på Vesterbro og den spritnye hipsterklub Eleven, hvor de rød-hvide tjekkede ind ved 03-tiden.

I øvrigt sammen med flere af de østrigske modstandere fra aftenens kamp.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Ritzau Scanpix)

Nu skal vi i byen!
Allerede i Parken meldte øltørsten sig for Yussuf Poulsen, 27, som sammen med Andreas Christensen og holdkammeraterne lod propperne springe – og festede til langt ud på natten. (Foto: Ritzau Scanpix)

Også her flød de procentholdige dråber i en lind strøm, mens en horde af kåde kvinder gjorde deres til, at der ej blot var noget for smags-, men også synssansen.

Først da klokken nærmede sig 06, lukkede de yngste af fodboldknejtene festen og væltede ud fra natklubben.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Dan Mariegaard)

Remees natklub Museo ligger i Lille Kongensgade i hjertet af hovedstaden – og var første stop på landsholdets festrute forleden.
Ved 02.30-tiden gik drukturen videre mod Kødbyen på Vesterbro. (Foto: Dan Mariegaard)

VM-triumfen blev dermed fejret på vådeste vis.

I regelrette Qatar, hvor slutrunden afholdes næste vinter, får Danmarks drenge næppe lov igen at bevise, at de er verdensmestre i fest.

Sponsoreret indhold