Kendte 13. oktober 2021

Fransk landsholdsstjerne risikerer fængsel

Lucas Hernández kan ende i fængsel i et halvt år for at have været sammen med kæreste trods et tilhold
Foto: MEGA

En domstol i Madrid har onsdag beordret den franske Bayern München-spiller Lucas Hernández fængslet for at have overtrådt et polititilhold fra 2017.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det skriver nyhedsbureauet AFP.

Den 25-årige forsvarer, der i 2018 var med til at vinde VM med Frankrig, blev for fire år siden, da han spillede for Atlético Madrid, anholdt for at have overtrådt en kendelse, der forbød ham at kontakte sin kæreste.

I december 2019 blev Hernandez så idømt seks måneders fængsel for at have overtrådt forbuddet, og da der er tale om den anden forseelse, kan han nu ryge i fængsel, selv om domme på under to år i Spanien oftest gøres betingede.

Lucas Hernández har dog appelleret dommen, men skal møde for domstolen på tirsdag.

Han blev anholdt efter et voldsomt skænderi med sin kæreste i februar 2017, hvor hans kæreste blev bragt på hospitalet med lettere skader.

Ingen af dem klagede over hinanden, men de blev begge anklaget af den spanske anklager, og de blev begge idømt 31 dages samfundstjeneste.

De blev beordret til ikke at se hinanden i seks måneder, men fire måneder senere blev han anholdt i selskab med sin kæreste i lufthavnen i Madrid.

Også kæresten var idømt tilhold, men det var formelt ikke klart på det tidspunkt.

Lucas Hernández var i weekenden med til at vinde Nations League med Frankrig. Han spillede i Atlético frem til 2019, hvor han skiftede til Bayern München.

Sponsoreret indhold