Kendte11. november 2015

Verdens bedste burger er kåret – se den her

Du skal et smut over Atlanten, hvis du skal sætte tænderne i den burger, der er kåret som verdens bedste. Men vi må hellere lige ”advare” dig om, at der ikke er kød i den saftige sag
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/verdens_bedste_burger_0.jpg
 (Foto: Instagram)

Findes der noget bedre end at sætte tænderne i en saftig burger fyldt med lækre grøntsager, bøf og smagfuld dressing? Nej vel?

Og har du nogensinde tænkt ”gad vide, hvor verdens bedste burger findes"? Ja, så har vi dagens bedste nyhed til dig!

For nu er verdens bedste burger blevet kåret – og du skal et smut over Atlanten, hvis du skal sætte tænderne i burgeren.

Vinderburgeren bliver nemlig lavet på en ny burgerjoint kaldet Superiority Burger, der ligger i East Village-området i New York City.

https://imgix.seoghoer.dk/verdens_bedste_burger.jpg
 (Foto: Instagram)

Her ses verdens bedste burger, hvis du spørger magasinet GQ.

Det er det anerkendte magasin GQ, der har kåret den omkring 40 kroner dyre burger til den bedste af sin slags i verden.

Men inden du flår pas og pung ud af skuffen og pakker din kuffert, må vi hellere ”advare” kødelskere om, at verdens bedste burger er fremstillet uden kød. Jep, du læste rigtig! Burgeren fås også i en kødvariant, men ifølge det amerikanske magasin er det vegetarudgaven, der fortjener guldmedaljen.

Vegetarburgeren er fyldt med iceberg, ost, tomat og dressing. Og burgeren er fremstillet af en ”fars” lavet af blandt andet bønner og krydderier – og skulle eftersigende have en ”nøddeagtig” smag.

Og selvom vegetarburgeren måske ikke lige umiddelbart lyder som en livret for kødelskere, skulle burgeren altså få mundvandet til at løbe.

Ejeren af Superiority Burger, Brooks Headley, fortæller ifølge Metro, at han ikke har i sinde at afsløre hans opskrift på ”verdens bedste burger”. Men vi kan da fortælle, at du kan få fingre i verdens bedste burger lige her.

God appetit!

Sponsoreret indhold