Kendte29. juni 2020

Vera Wang gør det igen: Poserer letpåklædt før sin 71-års fødselsdag

Selvom alderen nu siger 71 år, står den verdensberømte Vera Wang ualmindeligt skarpt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/vera3.jpg
 Foto: MEGA

Det må siges at høre til sjældenhederne, at en 71-årig kvinde fejrer sin fødselsdag med hot dog-formede kager og selfies kun iført sports-bh og designer-leggins.

Men Vera Wang er tydeligvis ikke som de andre.

Før har den aldrende designer, der blandt andet er kendt for sine ikoniske brudekjoler, vakt opsigt med sit ungdommelige udseende.

Og nu gør hun det igen. I et opslag på Instagram, kan hendes i alt 2,7 millioner følgere nyde synet at en særdeles velholdt Wang, som poserer i intet andet end sin sports-bh fra adidas, sine Balenciaga-leggings og negle malet i passende Pride-farver.

"Du ligner en kvinde på 20," skriver en følger, mens resten af kommentarene under billedet er fuld af forundring.

"Jeg nægter at tro, du er over 70 år gammel!"

Den imponerende billedserie postede Vera Wang fredag - blot én enkelt dag før sin fødselsdag. Det skete i forbindelse med hele verdens fejring af Pride-måneden denne juni.

Massevis af kager

Mystikken omkring Wangs beundringsværdige krop bliver kun større, når man dykker lidt ned i de ting, hun indtager.

Chockolade, donuts og selvfølgelig fødselsdagskage skal der jo til, når dagen skal fejres.

I forbindelse med sin store dag, postede kjoledesigneren om lørdagen et throwbackbillede, som egentlig er to år gammelt. Her ser vi designerens små lækre kager, formet som både en hot dog, en chinabox og en croissant.

"Nogle af mine yndlingsting," skriver hun under de mange kager.

Og jo, bevares. Kagerne ser dejlige ud, men ville frk. Wang venligst vise os vejen til ungdommens kilde, så ville det være dejligt, tak.

I løbet af sin flotte karriere har den nu 71-årige kvinde klædt stjerner som Kim og Khloe Kardashian på - begge i forbindelse med bryllupper - ligesom hun har skabt skrud for Gwen Stefani, Lady Gaga, Ariana Grande og Hailey Bieber.

New Yorkeren Wang blev ansat som redaktør for modemagasinet ”Vogue” i 80'erne og blev på bladet i 17 år, før hun startede som selvstændig.

Sponsoreret indhold