Kendte29. december 2023

Veninder eller fjender? Nu forklarer Francia Raisa forholdet til Selena Gomez

I næsten seks år har de to kendisveninder ikke været på talefod, men det har heldigvis ændret sig, lyder det fra skuespiller Francia Raisa om forholdet til popstjernen Selena Gomez
Selena Gomez (tv.) og Francia Raisa har været veninder længe, men forholdet har haft det bedre.
Selena Gomez (tv.) og Francia Raisa har været veninder længe, men forholdet har haft det bedre.
 Foto: Valerie Macon/AFP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Hvilket venindedrama? Selena Gomez og Francia Raisa genforenet

Venskaber har sine op- og nedture. Det kan den 31-årige Selena Gomez skrive under på.

Det har nemlig været noget af en rutsjebanetur, når det gælder forholdet til skuespillerveninden Francia Raisa.

Man skulle ellers tro, at de var tætte veninder for livet efter Gomez' vigtige operation i 2017, men de to tøser har været gennem en længere periode, hvor de altså ikke var på talefod.

Det bekræfter den 35-årige "How I Met Your Father"-skuespiller Francia Raisa i et interview med USA Today.

- Det stadig skørt for mig, at folk var så investeret i vores venskab, siger hun og fortsætter:

Francia Raisa er blandt andet kendt fra Disney+-serien "How I Met Your Father". I 2017 donerede hun sin ene nyre til veninden Selena Gomez.
Francia Raisa er blandt andet kendt fra Disney+-serien "How I Met Your Father". I 2017 donerede hun sin ene nyre til veninden Selena Gomez.
 Foto: Richard Shotwell/AP/Ritzau Scanpix

- Jeg ved ikke, hvorfor timingen skete på den måde, som den gjorde, men jeg kan huske, at jeg var i St. Tropez i juni, og jeg blev ved med at tale om hende.

- Vi havde ikke talt meget sammen i seks år. Især sidste år talte vi slet ikke sammen.

Men ifølge Raisa har der altså været decideret beef mellem de to. Hun mener, at det i stedet har handlet om, at de hver især skulle have muligheden for at finde ud af, hvem de var.

- Jeg skulle vokse, og hun skulle vokse, og nogle af de bedste relationer, jeg kender til, har taget noget tid fra hinanden for at mødes igen, lød det fra skuespilleren til AP i oktober.

Selena Gomez (tv.) og Francia Raisa til Billboard Women in Music i november 2017.
Selena Gomez (tv.) og Francia Raisa til Billboard Women in Music i november 2017.
 Foto: Chris Pizzello/AP/Ritzau Scanpix

Rygterne om en fejde mellem Raise og Gomez begyndte at cirkulere i november 2022, efter Gomez i et interview med Rolling Stone valgte ikke at nævne Raise, da hun talte om sine venskaber.

Francia kommenterede senere med ordet "interessant" i kommentarsporet på et Instagram-opslag.

TikTok valgte Gomez så at tage til genmæle ved at sige:

- Beklager, jeg ikke nævnte hver person, jeg kender.

Men da Selena Gomez i juli valgte at ønske Francia tillykke med fødselsdagen på Instagram, skete der noget, og de to damer klinkede skårene ved blandt andet at matche sko og tage i byen.

Gav Selena en nyre

Forholdet mellem Selena og Francia strækker sig adskillige år tilbage, og for seks år siden fik Gomez en helt særlig gave af veninden.

Selena Gomez havde nemlig brug for en ny nyre på grund af komplikationer fra lupus, en autoimmun sygdom, hun har kæmpet med i flere år. Lupus kan påvirke mange forskellige organer i kroppen, og for Selena forårsagede sygdommen skade på hendes nyrer.

I 2017 gennemgik hun en nyretransplantation, og det var altså her, at Francia Raisa trådte til og var den, der donerede en af sine nyrer. Transplantationen var succesfuld, og begge kvinder har talt offentligt om deres oplevelse for at øge bevidstheden om lupus og vigtigheden af organdonation.

Ifølge Francia Raisa arbejder hun og Selena efter den lange pause på deres på forhold.

- Vi har aldrig rigtig haft uoverensstemmelser med hinanden. Der skete ingenting, og hvis du spørger nogen af os, ved vi ikke, hvad der skete, men vi havde brug for den tid fra hinanden. Så når du ses igen, er du bedre mennesker. Hun og jeg lærer stadig hinanden at kende igen.

Sponsoreret indhold