Kendte29. august 2022

Veninden afslører: Sådan har Khloé det efter faderskabsskandalen

Malika Haqq fortæller, hvordan Khloé Kardashian klarer familieforøgelsen efter Tristan Thompsons faderskabschok
Khloé Kardashian er mor til datteren True, som hun har med Tristan Thompson.
Khloé Kardashian har datteren True og en søn sammen med Tristan Thompson.
 Foto: MEGA

Man næsten ikke forestille sig, hvordan det må være at opdage, at den mand, man venter sit andet barn med, lige er blevet far til et barn, han i hemmelighed har skabt med en anden kvinde.

Ikke desto mindre var det dét, der overgik Khloé Kardashian.

Tristan Thompson havde dengang været Khloé utro utallige gange, men denne gang var der kommet et barn ud af det – og det var ikke Tristan selv, der overbragte Khloé den chokerende nyhed.

Selv om Khloé gang på gang har tilgivet og forsøgt at genvinde tilliden til Tristan, har faderskabsskandalen været svær at sluge.

Det fortæller hendes tætte veninde Malika Haqq i podcasten ”Reality with the king”.

- Hun klarer det så godt, som man kan forvente af en i hendes situation, forklarer Malika og lægger ikke skjul på, at Tristans bedrag slog skår i glæden over at være blevet mor igen.

- Hun er ikke den første, der oplever modgang i et forhold. Men der er nogle magiske stunder, som bare skal være magiske, og dem er hun blevet frarøvet. Og det har knust hende, beretter hun videre uden omsvøb.

Allerede før faderskabsskandalen rullede, havde Khloé og Tristan taget den store beslutning at sætte et barn mere i verden og give deres fireårige datter True en søskende.

Tidligere på måneden kom sønnike så til verden ved hjælp af en rugemor. Og omstændighederne taget i betragtning har Khloé ifølge veninden klaret familieforøgelsen med bravur.

- Hun er virkelig et af de stærkeste mennesker, jeg kender. Der sidder et godt hoved på den kvinde, siger hun i interviewet og fortsætter:

- Det her er ikke nemt, og det er heller ikke nemt for mig at overvære, men familie er så vigtigt for os begge, og det er bare ikke det samme, når du er alene om det.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Khloé Kardashian og Tristan Thompson
Tristan Thompson og Khloé Kardashian nød sammen datteren True, inden de begge deltog i en familiefrokost i nærheden.
 Foto: Kama Agak/Backgrid/Ritzau Scanpix

Malika afslører desuden, at hun er fuld af beundring over, hvor godt Khloé har formået at prioritere børnenes ve og vel under det følelsesmæssige drama.

- Vi har de her børn, og deres fædre er en meget indviklet del af deres liv, men de er gode fædre, slår hun fast og fortsætter:

- Hvad der sker mellem mødrene og fædrene … Vi kan alle sidde og sige, at der var ting, der ikke skulle være sket, men det er sket. Og det er der, man skal minde sig selv om, hvem de vigtigste er, og det er børnene.

Sponsoreret indhold