Ven afslører: Her er sandheden bag Zac Efrons "nye" ansigt

Foto: MEGA

Internettet var i sidste uge fuldstændig ved siden af sig selv, da et spritnyt billede af skuespilleren Zac Efron dukkede op, og noget var bare ikke helt, som det plejede at være. 

Tilsyneladende større læber og bredere kæbe fik fans og diverse internetriddere til at spekulere heftigt i, hvorvidt det forhenværende ungdomsidol har kastet sig i en omgang plastikkirurgi for at ændre på sit udseende. 

Hardcore Efron-fans var dog hurtige til at forsvare "High School Musical"-stjernen, der (åbenbart) anskaffede sig en voldsomt kæbeskade år tilbage, og at dét muligvis er årsagen til, at Efron ser anderledes ud. 

Nu har en af Zac Efrons venner, den australske radiovært Kylie Sandilands, dog sparket sit indput ud i plenum. 

- Jeg ville vide det, hvis han havde fået foretaget plastikkirurgi, siger han og tilføjer, at Zac "selvfølgelig" ikke har fået lavet noget om i sit ansigt. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Plastik eller visomdstænder? Zac Efrons ansigt ser bestemt en smule anderledes ud, hvis man sammenligner 2018 Zac med 2021 Zac. (Foto: MEGA / Twitter) 

Radioværtens begrundelse? At Zac er så lækker i forvejen, så han behøver naturligvis ikke at ændre på noget som helst. Ikke fordi det nødvendigvis har stoppet nogen før. 

- Det svarer til at få et Picasso-maleri og så lade et barn fingermale på det. Hvorfor ville man gøre det?, siger Kyle Sandilands. 

Skyldes måske tandlægebesøg

På både Twitter, Instagram, Facebook og TikTok lever de mange teorier nu om, hvad Zac Efron præcis har fået lavet. Et af de mere plausible forslag lyder på, at Efron ganske enkelt er hævet i knolden som resultat af et tandlægebesøg. 

- Jeg tror, han har fået foretaget en fjernelse af visdomstænder frem for kosmetiske indgreb, og det er derfor, han er hævet de bestemte områder, lyder det fra Dr. Anthony Young, en amerikansk plastikkirurg. 

Zac Efron har ikke selv kommenteret på kæbegate - endnu. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close