Hvad sker der her? I chok over Zac Efrons (nye?) ansigt

Det er ikke helt sådan, han plejer at se ud – eller er det?

I en stjernespækket livesending på Facebook Watch i forbindelse med Earth Day den 22. april, dukkede den ”High School Musical”-stjernen op med et look, der har fået de fleste af hans trofaste fans til at gnide sig i øjnene.

For her virkede det ellers så smukke og harmoniske Efron-ansigt lidt bredere, mere muskuløst og bestemt med et sæt ekstra store læber.

Artiklen fortsætter under billedet: 

Hollywoods mest omdiskuterede kæbe på løberen i 2018 vs. på Facebook i 2021. 
(Foto: MEGA, Twitter)

- Hvem end der fik Zac Efron overbevist om, at han havde brug for at ændre på sit ansigt, jeg hader dig, skriver en bruger på Twitter, der bestemt var mere begejstret for den 33-årige filmstjerne og Netflix-værts oprindelige træk.

En anden skriver:

- To minutters stilhed for Zac Efrons gamle ansigt.

Nogen sammenligner ovenikøbet Zacs ansigt med The Weeknds famøse stunt op til udgivelsen af videoen til ”Save Your Tears”, hvor han dukkede op med et komplet renoveret – og meget hævet - ansigt. Det viste sig dog bare at være make up.

Kan det være tandlægebesøg? 

Mediet Insider.com har spurgt dermatolog og ekspert i skønhedskorrigerende indgreb, Dr. Munneb Saha, som fortæller, at det svært at sige, præcis hvilke ændringer, der er lavet i Efrons ansigt.

- Men det virker dog, som om hans kæbelinje og hans læber er mere fremtrædende. Det er der et par ting, der kan bevirke: implantater, filler eller endda som et resultat af brug af steroider, fortæller han, før han nævner en sidste mulighed:

- Andre mener, det kan være et resultat af tandlægeindgreb, men det finder jeg ikke så sandsynligt.

På TikTok, hvor Zac Efrons ansigt bestemt også er blevet et stort diskussionsemne, bakker Dr. Anthony Young, en plastikkirurg teorien om tænderne op.

- Jeg tror, han har fået foretaget en fjernelse af visdomstænder frem for kosmetiske indgreb, og det er derfor, han er hævet de bestemte områder.

Ansigtets ejermand har endnu ikke kommenteret de mange, vedholdende kirurgi-rygter.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close