Var papegøje vidne til mord? Gentager tre foruroligende ord

Er papegøjen Bud et vidne til et bestialsk mord begået i 2015? Ja, mener dens nuværende ejer.

Er papegøjen Bud et vidne til et bestialsk mord begået i 2015? Ja, mener dens nuværende ejer.

(Foto: YouTube)

Var en grå jaco-papegøje ved navn Bud vidne til, at dens ejer på brutal vis blev skudt og dræbt tilbage i 2015? Og er det derfor, at den nu – her et år senere – bliver ved med at gentage ordene ”don’t fucking shoot”?

Ja, spørger man offerets ekskone, er hun ikke et sekund i tvivl om, at papegøjen Bud så sin ejer blive myrdet – og at den i dag, her godt et år senere, bliver ved med at gentage dét, der må være offerets sidste ord: ”don’t fucking shoot”.

Ifølge ekskonen Christina Keller skræpper papegøjen de foruroligende ord flere gange dagligt, efter at dens ejer, Martin Duram, 45, blev brutalt myrdet i sit hjem i Ensley Township i Michigan i maj 2015.

Det skriver The Guardian.

Martin Duram blev skudt fem gange i hovedet, mens hans nuværende kone Glenna Duram blev hårdt kvæstet af skud i hovedet. Hun overlevede dog, men siger, at hun intet husker fra den skæbnesvangre dag. Derfor har politiet den dag i dag ikke klarhed over, hvad der skete. De mener dog ikke, at skuddene blev affyret af hverken Martin Duram eller hans kone – men at de altså må være blevet affyret af en tredje person.

Og dén teori hælder Christina Keller også til – og ifølge hende beviser papegøjen nu, at der formentlig var tale om et brutalt overfald, hvor manden gentagne gange bad for sit liv.

En lokal anklager i Michigan fastholder dog, at han ikke bruge papegøjens ”vidneudsagn” i en eventuel retssag. Den har ifølge anklageren ”set og hørt” for mange film, og derfor er dens udsagn ikke troværdigt.

Du kan høre papegøjen herunder:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close