Kendte 8. juni 2016

Var papegøje vidne til mord? Gentager tre foruroligende ord

En papegøje ved navn Bud bliver ved med at gentage ”don’t fucking shoot”, og nu mener flere, at det må være bevis på, at papegøjen var vidne til, at dens ejer på brutal vis blev skudt og dræbt tilbage i 2015
(Foto: YouTube)

Var en grå jaco-papegøje ved navn Bud vidne til, at dens ejer på brutal vis blev skudt og dræbt tilbage i 2015? Og er det derfor, at den nu – her et år senere – bliver ved med at gentage ordene ”don’t fucking shoot”?

Ja, spørger man offerets ekskone, er hun ikke et sekund i tvivl om, at papegøjen Bud så sin ejer blive myrdet – og at den i dag, her godt et år senere, bliver ved med at gentage dét, der må være offerets sidste ord: ”don’t fucking shoot”.

Ifølge ekskonen Christina Keller skræpper papegøjen de foruroligende ord flere gange dagligt, efter at dens ejer, Martin Duram, 45, blev brutalt myrdet i sit hjem i Ensley Township i Michigan i maj 2015.

Det skriver The Guardian.

Martin Duram blev skudt fem gange i hovedet, mens hans nuværende kone Glenna Duram blev hårdt kvæstet af skud i hovedet. Hun overlevede dog, men siger, at hun intet husker fra den skæbnesvangre dag. Derfor har politiet den dag i dag ikke klarhed over, hvad der skete. De mener dog ikke, at skuddene blev affyret af hverken Martin Duram eller hans kone – men at de altså må være blevet affyret af en tredje person.

Og dén teori hælder Christina Keller også til – og ifølge hende beviser papegøjen nu, at der formentlig var tale om et brutalt overfald, hvor manden gentagne gange bad for sit liv.

En lokal anklager i Michigan fastholder dog, at han ikke bruge papegøjens ”vidneudsagn” i en eventuel retssag. Den har ifølge anklageren ”set og hørt” for mange film, og derfor er dens udsagn ikke troværdigt.

Du kan høre papegøjen herunder:

Sponsoreret indhold