Kendte26. maj 2016

Hun blev frikendt for mordet på sin datter – afsløres sandheden nu?

Historien om toårige Caylee Anthonys mystiske forsvinden og død rystede en hel verden tilbage i 2008. Hendes mor Anthony kom hurtigt i politiets søgelys, men trods tungvejende beviser blev hun alligevel frikendt for mordet i 2011. Nu smider en privatdetektiv en bombe i sagen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/casey_anthony_og_caylee.jpg
 Foto: All Over

Hvad skete der med lille toårige Caylee? Var det hendes egen mor, der på grusomste vis dræbte hende, fordi hun hellere ville feste og drikke end at være mor for sin datter? Eller var Caylee ved et uheld druknet i bedsteforældrenes svømmebassin?

Ja, spørgsmålene har været mange, siden at den opsigtsvækkende sag tog sin begyndelse tilbage i juni 2008. Og nu falder der så en ny bombe i sagen – her næsten otte år efter.

For en privatdetektiv, der har efterforsket sagen, er nemlig ikke et sekund i tvivl om, hvad der skete med den lille lyshårede pige. Hun blev slået ihjel af sin egen mor.

Se billeder fra sagen i det store galleri nederst i artiklen.

Privatdetektiven Dominic Casey påstår, at moderen Casey Anthony indrømmede over for sin advokat, at hun kvalte sin egen datter. Men beskyldningerne mod moderen stopper ikke der.

For privatdetektiven mener også at vide, at moderen bestak sin advokat med sex.

Det skriver det amerikanske medie New York Times.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/8.01538345.jpg
 (Foto: All Over)

Forbryderbilledet af Casey Anthony, efter at hun blev anholdt i juli 2008 og sigtet for sin datters forsvinden. Se flere billeder i bunden af denne artikel. Foto: All Over

Privatdetektiven Dominic Casey blev hyret af moderens egen advokat til at hjælpe med sagen få dage efter, at Casey Anthony var blevet anholdt for sin datters forsvinden i juli 2008.

- Baez (moderens advokat, red.) havde fortalt mig, at Casey havde slået Caylee ihjel og gemt liget et sted, og nu behøvede han al den hjælp, han kunne få, så han kunne finde liget, før nogen andre gjorde, siger privatdetektiven Dominic Casey ifølge New York Times i en erklæring.

De nye oplysninger er dukket op i forbindelse med, at Casey Anthony for nylig blev erklæret konkurs, og her har privatdetektiven Dominic Casey været et af de indkaldte vidner. Det er endnu uvist, om de nye påstande fra privatdetektiven kan eller vil få betydning for sagen, der altså ellers endte med, at moderen blev frikendt for mordet på sin datter i juli 2011.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/8.01705607.jpg
 (Foto: All Over)

Lille Caylee boede sammen med sin mor Casey og sine bedsteforældre George og Cindy Anthony. Liget af den lille pige blev fundet i december 2008. Se flere billeder fra sagen i galleriet nederst i artiklen. Foto: All Over

Se billeder fra sagen i det store galleri nederst i artiklen.

Sagen om 2-årige Caylees forsvinden rystede hele USA, da den ramte forsiderne i sommeren 2008. Det undrede nemlig alle, hvordan Caylees mor tilsyneladende kunne feste og drikke natten langt velvidende om, at hendes egen datter var pist væk.

I retten forklarede moderen, at hun den 15. juni 2008 afleverede sin 2-årige datter til en barnepige ved navn Zenaida Fernandez-Gonzalez. Men da hun kom for at hente sin datter, var hverken datter eller barnepige i huset.

Men af uforklarlige årsager valgte moderen aldrig at ringe til politiet – i stedet brugte hun tiden på at feste på natklubben Fusion Lounge i Orlando, Florida.

Først en måned senere – 15. juli 2008 – slog Caylees mormor Cindy alarm. Hun ringede 112, og til alarmcentralen bønfaldt hun politiet om at lede efter sit barnebarn.

- Jeg har fundet ud af, at mit barnebarn er blevet taget, hun har været væk i en måned, fortalte en meget påvirket mormor i telefonen.

Casey havde angiveligt indrømmet over for Cindy, at hun ikke havde set sin egen datter, siden hun afleverede Caylee til barnepigen.

Se billeder fra sagen i det store galleri nederst i artiklen.

Til alarmcentralen kom Cindy med en anden gruopvækkende oplysning:

- Jeg fandt min datters bil i dag, og det lugtede som om, at der havde været et lig i den forbandende bil!

Politiet blev hurtigt sat på sagen. Dagen efter mormorens opkald blev Casey Anthony anholdt af politiet og sigtet for ikke at have taget ordentlig vare på sit barn.

Imens forsøgte politiet at finde ud af, om Casey også stod bag datterens forsvinden.

De undersøgte derfor Casey Anthonys bil, og efterforskningen viste, at der havde ligget et lig i bilen. Der blev blandt andet fundet hår, som eksperterne mente stammede fra et lig. Der blev også fundet rester af kloroform.

I oktober 2008 blev Casey Anthony formelt sigtet og tiltalt for sin datters forsvinden og død. Hun blev tiltalt for overlagt mord.

To måneder senere fandt man resterne af et barnelig blot 800 meter fra Casey Anthonys hjem. 19. december 2008 blev det bekræftet, at der var tale om liget af 2-årige Caylee.

Sagen mod Casey begyndte 24. maj 2011 – og den blev et tilløbsstykke uden lige. I medierne var Casey allerede blevet døbt ”monster-moderen”, og mange var ikke et sekund i tvivl om, at hun ville blive dømt skyldig.

Selv forsøgte forsvareren Jose Baez at overbevise juryen om, at Casey ikke slog sin datter ihjel. I stedet forsøgte han at overbevise juryen om, at Casey var offeret.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/8.01685291.jpg
 (Foto: All Over)

Casey Anthony havde ikke travlt med at bekymre sig om sin datter få dage efter, at datteren på mystisk vis var forsvundet. Her er hun fotograferet på en bar i Orlando. Se flere billeder i bunden af artiklen. Foto: All Over

Se billeder fra sagen i det store galleri nederst i artiklen.

Hun skulle ifølge forsvareren være blevet seksuelt misbrugt af sin egen far. Og datterens død var en tragisk ulykke.

Caylee var ved et uheld druknet i bedsteforældrenes svømmebassin 16. juni 2008 – og det var Caseys far George, der sammen med Casey havde forsøgt at skjule dødsfaldet.

Anklagerne forsøgte hårdnakket at modbevise påstanden. Der blev blandt andet lagt væk på beviserne, der blev fundet i Caseys bil – og så mente anklagerne også, at ingen mor ville feste natten lang fire dage efter, at hendes datter var enten druknet eller forsvundet.

Men selv om anklagerne havde tungtvejende beviser, endte dommen med en frifindelse til Casey Anthony.

Den 5. juli 2011 kunne juryen – efter at have voteret i 10 timer, 40 minutter og 33 sekunder – erklære Casey Anthony ”ikke skyldig” i overlagt mord.

Hun blev også frikendt for omsorgssvigt. Hun blev dog dømt skyldig i at have givet falsk vidneforklaring til politiet, da hun blandt andet havde løjet om barnepigen Zenaida Fernandez-Gonzalez, som viste sig at være en opdigtet person.

7. juli 2011 blev hun idømt fire års fængsel for denne lovovertrædelse.

Men hun blev altså frifundet for mordet på sin datter.

Se billeder fra sagen i det store galleri herunder:

Sagen om Casey og Caylee Anthony

Sponsoreret indhold