Kendte2. juni 2021

Vanvidsløn: Så meget fik stjernerne for "Friends: The Reunion"

Der skulle en pæn bunke penge til, før de seks "Venner"-stjerner ville sige ja til at medvirke i det særlige genforeningsafsnit
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den længe ventede "Venner"-genforening havde premiere på HBO i sidste uge, og alle store fans af den populære komedieserie har med stor sandsynlighed fået set den særlige episode.

Genforeningen bød på hele det gamle cast med Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc og David Schwimmer i spidsen, og selvom det i den grad ser ud til, at stjernerne hygger sig, så skulle der faktisk en pæn sum penge til, før der kunne laves en aftale med det gamle hold.

Ifølge den amerikanske avis The Wall Street Journal blev stjernerne i første omgang tilbudt én million dollars (seks mio. kr.) for genforeningen, men det var altså ikke nok.

Ifølge Variety lykkes det efter mange forhandler langt om længe Warner Bros. og HBO at indgå en aftale med skuespillerne.

Aftalen kunne dog kun komme i hus, hvis de kunne få mindst 2,5 millioner dollars (15 mio. kr.) hver for at medvirke. Og det har de så tilsyneladende fået.

Det længe ventede afsnit sendte bølger af begejstring gennem "Venner"-fanbaser verden over efter premieren, og der blev da også leveret en række afsløringer, som fans ikke kendte til før.

Blandt andet kunne Jennifer Aniston og David Schwimmer bekræfte, at det ikke kun var deres to tv-karakterer, Ross og Rachel, der var forelskede. De to skuespillere havde nemlig også et godt øje til hinanden.

- På et tidspunkt var vi begge vilde med hinanden på samme tid, men det var altid som to skibe, der sejlede forbi hinanden. Én af os var altid i et forhold, og vi krydsede aldrig den grænse, siger Schwimmer i afsnittet.

"Friends: The Reunion" kan ses på HBO Nordic.

Sponsoreret indhold