Streaming28. maj 2021

"Friends: The Reunion": De 8 mest rørende øjeblikke og vildeste afsløringer

Forbered dig på både at grine og græde, når du ser det længe ventede "Friends: The Reunion". Genforeningsafsnittet er nemlig fyldt med både rørende øjeblikke og vilde afsløringer
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Torsdag blev vores seks bedste venner langt om længe genforenet – efter mere end 17 år!

Og vi kan allerede nu afsløre, at du vil både grine og græde, når du ser det længe ventede "Friends: The Reunion”, der blev frigivet på HBO Nordic torsdag aften.

Vi har set det godt halvanden time lange afsnit og har herunder samlet de mest rørende øjeblikke og vilde afsløringer derfra.

Var forelsket i virkeligheden

Det var ikke kun på tv, at Ross og Rachel – alias Jennifer Aniston og David Schwimmer – var forelsket i hinanden. Også i det virkelige liv spirede der følelser mellem de to skuespillere.

- I første sæson havde jeg et kæmpe crush på Jen, siger Schwimmer i et rørende øjeblik, inden Aniston hurtigt indskyder:

- Det var gengældt!

- På et tidspunkt var vi begge vilde med hinanden på samme tid, men det var altid som to skibe, der sejlede forbi hinanden. Én af os var altid i et forhold, og vi krydsede aldrig den grænse, forklarer Schwimmer.

Særlig én scene var svær for parret at indspille: Scenen, hvor Ross og Rachel kysser for første gang i kaffebaren.

- Selvfølgelig var vores første kys i kaffebaren. Vi kanaliserede al vores beundring og kærlighed til hinanden ind i Ross og Rachel, fortæller Jennifer Aniston i det rørende øjeblik fra genforeningsafsnittet.

Courteney kunne ikke huske sine linjer

Det var ikke altid lige let for de seks venner at huske deres linjer. Men vi opdagede nok aldrig, hvordan Courteney Cox, der spillede rollen som Monica, kom dén udfordring til livs: Hun nedfældede sine linjer rundt omkring i lejligheden – blandt andet på spisebordet og i æblerne.

Matt LeBlanc huskede det tydeligt, og han kom med en anden sjov afsløring i ”Friends: The Reunion”.

- En aften viskede jeg linjerne ud, og Courteney blev mega sur, siger han efterfulgt af et kæmpe grin.

Deres magiske ritual

Inden hver optagelse havde de seks venner et ritual, der skulle gennemføres: Gruppekrammet ”The Huddle”.

Og den eneste gang, hvor de seks venner glemte ”The Huddle”, gik det galt: Matt LeBlancs skulder gik af led, da han hoppede ned i en lænestol i afsnittet ” The One Where Everyone Is Late”.

Efterfølgende måtte skuespilleren have sin arm i slynge, og manuskriptforfatterne lavede derfor historien om, at Joey var faldet ned fra sengen.

Matthews frygt

Han var seriens helt store spøgefugl og fik hele tiden publikum til at grine. Men Matthew Perry havde selv svært ved at finde grinene frem undervejs. Han afslørede nemlig, at han hver gang frygtede, at hans jokes faldt til jorden – og ingen ville grine.

Ross var ikke vild med Marcel

Nok virkede det til, at Ross var vild med sin abe Marcel, som han havde i episode 10 i første sæson.

Men sådan var det altså langt fra i virkeligheden.

David Schwimmer, der spillede rollen som Ross, hadede nemlig den lille fyr. Og gør det faktisk stadig. Og måske med god grund?

I hvert fald kunne en meget frustreret Ross fortælle i ”Friends: The Reunion”, at aben altid forsinkede de andre, ligesom den også havde for vane at spise levende insekter på hans skulder – for så efterfølgende at ”drysse” resterne ned i hans hår. Mums… eller…

Ross og Monicas forældre VAR som forældre

I serien spillede Elliott Goldstein og Christina Pickles rollerne som Monica og Ross’ forældre Jack og Judy.

Men også i det virkelige liv påtog de to skuespillere sig rollen som forældre for de seks venner.

I ”Friends: The Reunion” fortæller de to skuespillere, der i dag er henholdsvis 82 og 86 år, at de oprigtig var bekymrede for de seks venner og gjorde meget for at passe på dem – særligt efter ”Venner” blev en verdenssucces, og skuespillerne blev allemandseje.

Lisas grin

Måske ikke helt overraskende er vennerne enige om, hvem der både grinede mest, højest – og havde den mest smittende latter: Det var selvfølgelig Lisa Kudrow, der spillede rollen som Phoebe.

Og hendes grin er da også fantastisk!

Alle ligner sig selv… næsten

17 år er gået, siden de seks venner sidst var samlet. Så der er selvfølgelig sket en hel del med dem. Vi er dog enige om, at Lisa Kudrow ganske meget ligner sig selv.

Det samme gør Matt LeBlanc, om end han har ”putt on a little holiday weight”, som Ross ville sige.

Ross – aka David Schwimmer – er også til at kende – dog mindre brun og med mindre hvide tænder.

Hvide tænder har til gengæld Matthew Perry, og vi synes faktisk ikke helt, han ligner sig selv. Han lyder heller ikke helt som sig selv, men det er der så en forklaring på:

Inden optagelserne havde skuespilleren nemlig fået foretaget en tandbehandling (vist ikke -blegning).

Desuden ligner det altså også, at han har fået lidt botox.

Botox har Jennifer Aniston og Courteney Cox vist også fået, men der er jo også tale om vaskeægte hollywoodstjerner.

Men ja, der er jo gået 17 år. 17 lange år vel at mærke. Men nu er de langt om længe samlet igen.

Og til sidst kan vi sige, at det er på HBO Nordic, at du kan se "Friends: The Reunion".

Sponsoreret indhold