Kendte 12. maj

Ups! Medina glemmer dato på skelsættende aften

Den dato popdronningen aldrig glemmer er ikke den rigtige.
Foto: Mikael Rieck

- Jeg vil aldrig glemme den aften i tivoli. 19. maj 2017, indleder Medina det seneste afsnit af dokumentar-serien ”Medina – hele min historie”.

Og det forstår man i særdeleshed, for aftenen i Tivoli, som Medina refererer til, er den aften, hun kollapsede på scenen under en koncert.

Men datoen for den skelsættende aften, husker hun dog ikke, for det skete nemlig ugen efter – den 26. maj 2017.

Om det skete ugen før eller ugen efter ændrer dog ikke på den alvorlige hændelse. I afsnittet fortæller hun åbenhjertigt om perioden op til og om kollapset.

- Folk ved ikke, at jeg på det her tidspunkt ikke kan høre noget på højre øre. Jeg har fået at vide, at jeg skal mr-scannes ugen efter. Jeg er så anspændt og bange i hele min krop. Jeg spænder så meget, at jeg er svimmel og faktisk næsten ikke kan stå på mine ben, men jeg lyver over for min manager Thomas og siger, at jeg har det fint, og at alt er fint, og at det bliver et rigtig godt show, siger hun i tredje afsnit af den otte afsnit lange dokumentarserie.

Popdronningens hørelse er så påvirket, at alt hvad bandet spiller, lyder falsk. Videooptagelser fra den pågældende aften viser da også en omtåget Medina, som har svært ved at fokusere.

- Det bliver sværere og sværere for mig overhovedet at stå op, fordi jeg er svimmel, og jeg klamrede mig til mikrofonstativet og tænker bare ”det er helt galt, det her. Hvad fanden foregår der?”, genfortæller hun.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I optagelserne kan man se Medina falde bagover på scenen. Hun ligger helt stille, kun brystkassen bevæger sig op og ned.

- Så den aften siger min krop bare stop, forklarer hun.

Sangerinden bliver båret ud bagved og får lidt sukkervand, mens hendes hold forsøger at finde ud af, hvad der er sket.

Men Medina vil på benene igen og færdiggøre koncerten. Hun får overbevist bandet om at spille resten af koncerten akustisk. Med rystende krop går hun igen på scenen, sætter sig på en monitor og synger videre.

- Tivoli er en kulmination af alle de år, hvor jeg har holdt så meget inde – alt det, der har gjort rigtig ondt, som er blevet så fordrejet over så for så mange mennesker, siger hun.

Den massive kritik, hun gennem tiden har modtaget for netop sin musik, har i mange år stjålet fokus, men den aften på plænen i Tivoli er det hendes dedikerede fans' opbakning, der overskygger alt.

- At se, hvordan alle bare blev stående – at de bekymrede sig for mig og min musik, det er helt vildt og det er bare det, der holdt mig på benene.

 

Sponsoreret indhold