Kendte27. november 2023

Ung fan mistede livet under koncert: Nu har Taylor Swift mødt pigens familie

Familien til den unge Ana Clara Benevides, der for få uger siden mistede livet under en Taylor Swift-koncert, har mødt popstjernen
Der var en række helt særlige gæster blandt publikum til Taylor Swift-koncerten søndag aften.
Der var en række helt særlige gæster blandt publikum til Taylor Swift-koncerten søndag aften.
 Foto: Andrew Kelly/Reuters/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Derfor gemmer Taylor Swift sig nu i Brasilien

Den 33-årige Taylor Swift kunne i weekenden fejre, at hun er færdig med den række af koncerter, hun skulle give i Brasilien.

Og det er nok noget, som den amerikanske popstjerne er glad for at få overstået, for besøget har været en særdeles trist omgang.

Den voldsomme varme og luftfugtighed endte nemlig med at koste den 23-årige Ana Clara Benevides livet, inden koncerten overhovedet var kommet i gang.

– Jeg kan ikke beskrive, hvor knust jeg er. Jeg har kun fået meget få oplysninger, ud over at hun var fantastisk smuk og alt for ung, lød det fra Taylor Swift i en story på Instagram efter den tragiske hændelse.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-11-27/tay.png
Den omkomne kvinde er identificeret som den 23-årige Ana Clara Benevides. Hun var til koncerten med sine veninder, men allerede indledningsvist fik hun et ildebefindende på grund af de rekordhøje temperaturer på stadion i Rio de Janeiro.
 Foto: X

– Jeg kommer ikke til at tale om dette fra scenen, for jeg føler mig overvældet af sorg, når jeg forsøger at tale om det.

Taylor Swift meddelte i samme omgang, at hun havde besluttet sig for at udsætte en af sine brasilianske koncerter, hvilket betød, at hun ikke kom hjem til USA for at fejre Thanksgiving med sin 34-årige NFL-kæreste, Travis Kelce.

– Jeg skriver dette fra mit omklædningsrum på stadion. Beslutningen er taget om at udsætte aftenens show på grund af de ekstreme temperaturer i Rio. Sikkerheden for mine fans, mine medartister og crew skal altid komme i første række.

Da "Cruel Summer"-sangerinden søndag gav sin sidste koncert i Sao Paulo, fik flere fans øje på familien til den afdøde kvinde.

Hele familien var samlet i VIP-området og bar alle t-shirts med datterens ansigt på.

Ifølge People var det Taylor Swift, der selv havde sørget for at invitere Benevides-familien til koncerten.

Den Grammy-vindende stjerne tager nu på juleferie og er tilbage on the road, når hun til februar skal give fire koncerter i Tokyo i Japan.

"The Eras Tour" forventes at køre helt frem til december 2024, hvor Swift lukker og slukker showet i Vancouver, USA.

Sponsoreret indhold