Kendte22. november 2023

Derfor gemmer Taylor Swift sig nu i Brasilien

Efter den "traumatiske" koncertoplevelse fredag aften, har Taylor Swift valgt at lade familien og kæresten fejre helligdagene uden hende
Taylor Swift-koncerten i Brasilien forløb ikke som forventet.
Taylor Swift-koncerten i Brasilien forløb ikke som forventet.
 Foto: Mario Anzuoni/Reuters/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Efter dødsfald: Fans forbrændt til Taylor Swift-koncert

Det lå ellers i kortene, at den 33-årige Taylor Swift skulle have holdt Thanksgiving i selskab med sin nyfundne flamme, Travis Kelce.

Men efter en række voldsomme og intense dage i Brasilien, tyder det på, at den amerikanske popprinsesse har valgt at holde lav profil i det glohede Brazil, før hun tager sin populære "Eras Tour" videre til Japan.

"Cruel Summer"-sangerinden har senest været nødt til udskyde en koncert Rio de Janeiro, efter en 23-årig kvinde mistede livet under Swift-koncerten fredag aften.

Før Brasilien var Taylor Swift en tur til Argentina med "The Eras Tour", der næste år kommer til Europa.
Før Brasilien var Taylor Swift en tur til Argentina med "The Eras Tour", der næste år kommer til Europa.
 Foto: Natacha Pisarenko/AP/Ritzau Scanpix

Den unge kvinde blev efter sigende ramt af hjertestop grundet den voldsomme varme, som den brasilianske hovedstad har været ramt af.

Og det er da også varmen, der er årsag til, at den Grammy-vindende popstjerne har valgt at rykke rundt på sine koncertdatoer.

– Vejret er ekstremt. Det er et rod, som hun ikke havde forventet. Det har været en traumatisk oplevelse. Det har været meget, lyder det fra en Swift-insider ifølge Page Six.

De opmærksomme Swifties havde ellers lavet intense regnestykker for at komme frem til, hvorvidt Taylor ville være hjemme i USA for at fejre Thanksgiving, og det hele så da også lyst ud – lige indtil mandag.

For efter Rio-koncerten mandag aften valgte Swift at flyve direkte til São Paulo, hvor hun skal optræde fredag. Derfor virker det ikke sandsynligt, at sangerinden får tid eller mulighed for at flyve hjem.

Swift-insideren fortæller nemlig, at det "kunne ende med at blive for meget" for Taylor, der i disse dage er ramt af sorgen over dødsfaldet på den 23-årige Ana Clara Benevide.

"Eras"-turen fortsætter fredag aften og slutter først i Vancouver i december 2024.

Sponsoreret indhold