Kendte7. august 2023

Undlod at dele helt særlig type foto: Kelly Osbourne bange for fat-shaming

Den 38-årige kendisdatter undlod at dele billeder af sin voksende babybule under sin graviditet
Kelly Osbourne arrives at the American Music Awards on Sunday, Nov. 24, 2019, at the Microsoft Theater in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)
Kelly Osbourne forsøgte i den grad at undgå negative kommentarer om sin krop, da hun var gravid med sin søn.
 Foto: Jordan Strauss/AP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Her afslører Sharon Osbourne navnet på Kelly Osbournes søn

Det er ikke meget mere end et år siden, at amerikanske Kelly Osbourne kunne afsløre, at hun og kæresten Sidney George Wilson ventede deres første barn.

Og i efteråret blev parret således forældre til deres lille vidunder, da sønnen Sidney, der er opkaldt efter sin Slipknot-far, kom til verden.

Kelly Osbourne holdt graviditetskortene helt tæt til kroppen i alle ni måneder. Og nu afslører hun, at årsagen til fraværet af babybule-billeder skal findes i en frygt for fat-shaming.

For få dage siden delte frøken Osbourne et foto af sig selv iført en lang, tætsiddende kjole. Og straks var flere følgere på Instagram interesserede i at vide, om hun mon har fået gjort noget særligt ved sin hals – eller mon har benyttet sig af en rugemor.

Og det er da heller ikke, fordi de såkaldte graviditetskilo umiddelbart er til at få øje på:

– Det er bare fra vægttab. Ærligt, jeg har kun fået Botox. Der er ingen billeder af mig gravid, fordi jeg gemte mig i ni måneder, fordi jeg ikke havde lyst til at blive fat-shamed, lyder det fra Kelly Osbourne i et svar til en undrende følger.

Det er dog ikke kun den voksende babybule, som Kelly Osbourne har skjult for offentligheden. Også sønnens navn holdt kendisdatteren hemmeligt – indtil mor Sharon kom til at afsløre det for verden, da hun få måneder efter fødslen deltog i det britiske i talkshow ”The Talk”.

Afsløringen faldt selvsagt ikke i god jord hos Kelly:

– Jeg er ikke klar til at dele ham (sønnen, red.) med verden. Det er ikke andres opgave end min at dele information om min baby, lød det således fra den forhenværende "Fashion Police"-vært i en story på Instagram efter morens bommert.

Sponsoreret indhold