Kendte6. januar 2023

Efter afsløring om nyfødt søn: Vaskeægte drama i Osbourne-familien

Kelly Osbourne er ikke ligefrem begejstret for mor Sharons manglende evne til at holde på hemmeligheder
Mor og bedstemor er vist ikke helt enige om, hvem der bør dele nyheder om det nyeste familiemedlem.
Mor og bedstemor er vist ikke helt enige om, hvem der bør dele nyheder om det nyeste familiemedlem.
 Foto: Richard Shotwell/AP/Ritzau Scanpix

Det er knap to måneder siden, at 38-årige Kelly Osbourne blev mor for første gang, da hendes lille søn kom til verden.

Kendisdatteren har holdt kortene tæt ind til kroppen gennem graviditeten – og de nyeste detaljer om det lille vidunder breakede hun da heller ikke selv for offentligheden.

– Hun vil ikke vise et billede af ham, og jeg er så stolt af hende, lød det fra den 70-årige mor Osbourne, da hun forleden medvirkede i det britiske talkshow "The Talk".

Herefter afslørede Sharon Osbourne videre, at den lille fyr har fået navnet Sidney efter sin Slipknot-far Sidney George Wilson, der også tidligere har været kendt under kunstnernavnet DJ Starscream.

Men noget tyder på, at Sharon måske bør øve sig lidt i at holde på hemmeligheder. I hvert fald er datter Kelly ikke umiddelbart tilfreds med navnedelingen:

– Jeg er ikke klar til at dele ham (sønnen, red.) med verden. Det er ikke andres opgave end min at dele information om min baby, lyder det således fra den forhenværende "Fashion Police"-vært i en story på Instagram.

Instagram-teksten vidner umiddelbart om en ret så utilfreds Kelly Osbourne.
Instagram-teksten vidner umiddelbart om en ret så utilfreds Kelly Osbourne.
 Foto: Instagram / Kelly Osbourne

Noget tyder på, at kendisdatteren får travlt det næste stykke tid - både med at redde trådene ud med mama Osbourne og være nybagt mor til sin lille søn.

Men det er således ikke det eneste, der kommer til at stjæle tid fra Kelly Osbourne, der er ved at gøre sig klar til at vende tilbage til realityuniverset.

Frøken Osbourne skal nemlig medvirke i sine berømte forældres kommende realityserie "Home to Roost", der har premiere dette år:

– Jeg kommer til at være med i serien. Det er underligt, for først havde jeg det sådan lidt: “Kommer jeg til at få PTSD? Er det her underligt?“. Men jo længere vi kommer med det, jo mere normalt bliver det. Jeg mener, jeg bliver betalt for at være mig selv, så det er skønt, lød det fra tv-divaen, da hun i efteråret gæstede Entertainment Tonight.

Sponsoreret indhold