Kendte1. juli 2021

Undertøjsmodel fyret: Dine bryster er blevet for store

Victoria's Secret-modellen Bridget Malcolm gik fra en A-skål til en B-skål - og så blev hun afskediget af undertøjsmærket.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10544250ax-1920x2879we.jpg
 Foto: Gregory Pace/Shutterstock/Ritzau Scanpix

For knap to uger siden tog det legendariske undertøjsmærke Victoria's Secret konsekvensen af den meget kritik, man har modtaget for at promovere et usundt kropsideal.

Nu står en tidligere ansat dog frem med benzindunk og kævler for at putte mere brænde på bålet.

Det er modellen Bridget Malcolm, der afslører, at hun efter to år pludselig ikke længere måtte betræde den historiske catwalk, fordi hendes bryststørrelse var steget.

Ja, du læste rigtigt.

Ifølge Bridget Malcolm blev hun fyret fra jobbet som Victoria's Secret-model, fordi hun gik fra en A-skål til en B-skål.

Artiklen fortsætter efter billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10544250ax-1920x2879we.jpg
 Foto: Gregory Pace/Shutterstock/Ritzau Scanpix

Det er første gang, vi hører om en undertøjsmodel, der blev fyret for at bruge en B-skål i stedet for en A-skål. Foto: Gregory Pace/Shutterstock/Ritzau Scanpix

- Jeg har fundet min bh fra Victoria's Secrets modeshow i 2016. Det er en størrelse 30A (svarer til en dansk 65A, red.). Nu bruger jeg 34B (75B), hvilket er sundt for mig, forklarer Bridget Malcolm på TikTok.

Modellen havde gået show for mærket i 2015 og 2016, hvor hun brugte størrelse 65A - men året efter var barmen vokset til en 65B, og det blev enden på hendes karriere hos Victoria's Secret.

- Ed Razek (marketingchef for blandt andre Victoria's Secret, red.) afviste mig fra 2017-showet. Han sagde, at min krop "ikke så godt nok ud", fortæller Bridget Malcolm.

I TikTok-video tager hun den gamle, mindre bh på for at vise, hvor lille den er i forhold til hendes størrelse i dag.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

- Det er hjerteskærende at se tristheden i mine øjne i 2016-showet, siger modellen, der har delt flere videoer om et forskruet kropsideal i modebranchen.

Bridget Malcolms historie kommer kort tid efter Victoria's Secret meldte ud, at de ville skrotte de legendariske "engle" på catwalken.

Det gjorde mærket efter massiv kritik for ikke at være inkluderende, når det kom til kropstyper, etnicitet og kønsnormativer.

Siden 1995 har Victoria's Secret ellers været drømmekunden for mange modeller, og kendte har stået i kø for at få lov til at optræde under de hypede modeshows.

Sponsoreret indhold