Kendte25. januar 2023

Ugens horoskop: Christiane Schaumburg-Müller fylder 41 år

Sådan bliver din uge ifølge vores astrolog
Christiane Schaumburg-Müller har kun en dag tilbage som 40-årig. I morgen bliver hun nemlig 41 år.
Christiane Schaumburg-Müller har kun en dag tilbage som 40-årig. I morgen bliver hun nemlig 41 år.
 Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Christiane Schaumburg-Müller skal giftes om fem uger

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Her kan blandt andre Christiane Schaumburg-Müller glæde sig over sin 41 års fødselsdag i morgen, torsdag 26. januar.

Tillykke!

Horoskopet gælder fra onsdag den 26. januar til og med tirsdag den 31. januar.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Du har meget at indhente, så det er en stor hjælp for dig, hvis du tager dig tid til at planlægge dine aktiviteter og især prioritere dem efter vigtighed. Det kan dæmme lidt op for tankemylder og evt. stres. Er der noget, som du er i tvivl om, så har du mulighed for at søge råd og vejledning – enten hos dine nærmeste eller fra dine venner.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-01-25/my-project-1-1.jpg
 Fotos: Aller Media

DE FYLDER OGSÅ ÅR DE KOMMENDE DAGE:

Viggo Sommer, 66 år: 28. januar

Trine Gadeberg, 54 år: 30. januar

Christopher, 31 år: 31. januar

TYREN

21. april-21. maj

Hvis du ikke tog en beslutning i sidste uge, så skal du gøre det inden fredag. Derefter kommer der nye interesser ind i billedet, og du er videre i andre sammenhænge. Lysten til at være social og være sammen med venner vokser, og du går nu en tid i møde, hvor du kan folde dig ud og vise dine mange kreative og forskellige egenskaber.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Ugen er velegnet til at skue indad og mærke dine ressourcer. Har du mulighed for det, bør du holde fri i nogle dage, så roen kan indfinde sig, og du kan lægge langsigtede planer. Du vil gerne (måske hemmeligt) dyrke særlige interesser, og det har du alle muligheder for i denne uge. Find et pejlemærke, som du kan gå efter.

KREBSEN

22. juni-22. juli

Det er muligt, at du befinder dig i en overgangsfase, og du skal give dig selv tid til at fordøje det. Ugen er velegnet til at gå nye veje, måske i forbindelse med din karriere. Tilbud, som du ikke kan afslå, kan dukke op, og du bør sige ja, selv om du har kort betænkningstid. Der er gode chancer for at udvikle det “nye”, på længere sigt.

LØVEN

23. juli-23. august

Du kan få nogle oplevelser, som lyser op i en måske lidt tung vinterperiode. Det kan være et kursusophold på et sted, hvor viden, indsigt og kultur bliver præsenteret på en måde, så du får et større livsperspektiv. Venner fra udlandet kan bringe dig glæde og fornøjelse.

JOMFRUEN

24. august-23. september

Du har mulighed for at stoppe op og undersøge tingene nærmere. Oplysninger er tilgængelige, og det kræver ikke mange kræfter at finde det, du søger efter. Det er et bestemt område, som du er interesseret i, som kan bringe dig videre i en evt. kreativ retning. Du bør dog i høj grad følge din fornuft.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Noget har ændret sig, hvilket du skal vænne dig til. Vent ikke for længe med at rykke videre, for nye tiltag venter. Derfor bør du, når weekenden starter, rydde skrivebordet, så du er klar til at starte på en frisk. Nu er det ikke så meget tankerne der styrer, men flyd i stedet bare med strømmen.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Du har helt særlige interesseområder i spil. Du kan være helt opslugt af dit næste træk. Det kan påvirke dine omgivelser, der ikke synes, at de får den nødvendige opmærksomhed. Ved at holde nogle pauser i det, der optager dig, kan du passende tilgodese dine nærmeste og dermed vise, at du stadig ønsker kontakten.

SKYTTEN

23. november-21. december

Mulighederne for succes er stor, og du bør ikke holde dig tilbage fra at springe ud i noget nyt. Du har haft tid til at afprøve tingene, og du bør nu være klar til at forsøge lykken. Har du noget, som ligger dig på sinde, så er tiden velegnet til at få det sagt, skrevet eller vist. Dine idéer er måske lidt outrerede, men lige nu er det til din fordel.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Der kan være mange ting, du skal forholde dig. Det gode råd er, at du bør sætte dig ned og få styr på dine tanker. Får du det, kan du komme langt i de opgaver, som du sidder med, og som du meget gerne vil videre med. Du bør så vidt muligt forenkle dine forklaringer. Brug gerne praktiske eksempler, når du vil fortælle eller argumentere.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Hvis du måtte give afkald på noget i sidste uge, skal du lige vænne dig til det. Men du er hurtigt videre og tænker ikke længere over det, som evt. er ændret. Du kan derfor bedre koncentrere dig om, hvordan du skal give udtryk for dine holdninger på en konstruktiv måde. Det ligger lige til højrebenet, så hold dig ikke tilbage.

FISKENE

19. februar-20. marts

Du har stor tankevirksomhed, og det bliver ikke mindre. Tænk gerne stort og ud af boksen – det er der brug for. Tror du på dig selv, kan du få stor succes med dine tiltag også på længere sigt. Du har foretaget research sidste år, nu er tiden inde til at føre dine planer og idéer ud i livet. Onsdag er din heldige dag.

Sponsoreret indhold