Kendte20. januar 2023

Skal planlægges i en fart: Christiane Schaumburg-Müller skal giftes om fem uger

Den entreprenante kvinde skal stå brud om lidt over en måned – dog har hun "hverken kjole eller noget", så der skal sættes turbo på planlægningen
Christiane Schaumburg-Müller og hendes forlovede, Daniel Åxman, bliver meget snart mand og kone. 
Christiane Schaumburg-Müller og hendes forlovede, Daniel Åxman, bliver meget snart mand og kone.
 Foto: Kaspar Wenstrup

40-årige Christiane Schaumburg-Müller har netop overstået sin ekstravagante polterabend i Norge, hvor den stod på matchende flyverdragter, kælketure og sne i stride strømme.

Og noget tyder da også på, at Christianes veninder har taget den kommende brud på sengen på det helt rette tidspunkt.

Over for B.T. afslører den tidligere tv-skønhed, at brylluppet er nært forestående.

– Vi blev forlovet sidste år, men vi har lige besluttet, at vi skal giftes om fem uger, fortæller hun til mediet og tilføjer, at hun "har hverken kjole eller noget", så der skal være fart på bryllupsplanlægningen.

Schaumburg-Müller, der med eksmanden L.O.C. har sønnen Constantin, har dog noget øvelse i at planlægge bryllupper. Da hun tilbage i 2012 blev gift med den nordjyske rapper – nærmere bestemt på datoen 22. december – var der ikke sparet på noget.

På sin blog ChriChri har den tidligere "Vild med dans"-vært fortalt i detaljer om sit bryllup, hvor alt var planlagt og gennemført ned til mindste detalje.

Her fortæller den entreprenante Schaumburg-Müller, hvordan hun planlagde et bryllup med 200 gæster på bare seks uger – uden at hyre en bryllupsplanlægger.

Sponsoreret indhold