”Twilight”-stjerne Kellan Lutz venter sit første barn efter tragisk tab

Foto: MEGA

Den 35-årige ”Twilight”-skuespiller Kellan Lutz kan ikke få armene ned i denne weekend.

Han og konen, Brittany Gonzales venter sig nemlig igen med deres første barn.

Det afslører Brittany på sin Instagram-profil.

- For dem der ikke ved det, så er vi gravide. Tak til alle der har bedt for os og støttet os. Vi er så spændte, lyder det blandt andet i videoen.

- Det er ikke en øvelse, det er ikke et throwback, indskyder tv-værten, der blev ramt af en spontant, tragisk abort da hun var seks måneder henne tidligere på året.

Det var tilbage i februar, at parret kunne komme med den tragiske nyhed om tabet af deres ufødte datter. Parret lagde dog ikke skjul på, at de var taknemmelige for den rejse, de havde været på, og de oplevelser de allerede havde fået, trods graviditeten ikke kunne fuldføres.

- Det var en overraskelse. Det var selvfølgelig en overraskelse at miste vores datter i starten af året. Det var enormt svært, og det er det stadigvæk. Der er svære øjeblikke. Vi var gennem en masse, men jeg vil stadig gerne dele min rejse på den måde som jeg nu kan i fremtiden, fortæller hun videre i videoen.

Trods den tragiske oplevelse, så er parret spændte og glæder sig over deres lille mirakel.

Hvor langt henne tv-værten er i dag har parret dog endnu ikke valgt at dele med offentligheden.

De to begyndte at date tilbage i 2016 og året efter faldt han på knæ. De to sagde deres endelige ”ja” til hinanden i 2018.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close