"Twilight"-stjerne mister ufødt barn i sjette måned

Kellan Lutz med hustruen Brittany

Kellan Lutz med hustruen Brittany

Foto: MEGA

Om tre måneder skulle "Twilight"-stjernen Kellan Lutz og hans hustru Brittany være blevet forældre for første gang.

Hollywood-parret er dog blevet ramt af en forfærdelig tragedie, da de har mistet deres ufødte barn i sjette måned.

Det afslører Brittany Lutz, som har delt et modigt, ærligt og hjerteskærende opslag på sin Instagram-profil.

- Lille pige, det var en stor ære og fornøjelse at være din mor i de forgangne seks måneder. Jeg gjorde mit bedste, og det var en kæmpe glæde at se dit lille ansigt og mærke dine små spark, indleder Brittany sit opslag.

Artiklen fortsætter under billedet...

Kellan Lutz er mest kendt for sin rolle som Emmett Cullen i "Twilight". Han og Brittany blev gift i 2017 (Foto: MEGA)

Til det tårefremkaldende opslag er det væltet ind med kommentarer og støttende beskeder fra nær og fjern. Følelser kommer i den grad på prøve, når man læser den hårde nyhed.

- Jeg ved ikke, hvorfor det skete, som det gjorde, men en del af mig finder fred i, at du aldrig oplevede smerte eller hjertesorg, og det kommer du aldrig til, skriver Brittany og fortsætter:

- Du er i armene på Jesus nu, og en dag kommer vi til at møde dig for alvor. Indtil vi ses i himlen, så elsker din mor dig så højt.

Se hele opslaget her:

Artiklen fortsætter under billedet...

Til sidst beder Brittany og Kellan om, at folk nu respekterer, at de har brug for privatliv og for at være i sorgen. Samtidig takker de folk fra nær og fjern, som støtter dem.

- Jeg er ikke klar til at tale om, hvad der skete, og jeg er ikke sikker på, at jeg nogensinde bliver det. Men jeg kan sige, at jeg er så taknemmelig for at have den mest fantastisk mand, som har været ved min side hele vejen. Jeg har den mest støttende familie. Bønnerne fra venner har betydet alt. Tak for at respektere vores privatliv lige nu. Jeg kommer til at tage noget tid væk for at tænke det hele igennem og komme mig.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close