Kendte22. oktober 2020

Tv-vært Signe Vadgaard jubler: Er blevet mor for første gang

Den 37-årige fodboldvært er blevet mor for første gang
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/em-vaerter_praesenteres_tsl_20200128_0046.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Efter ni måneder kan den 37-årige fodboldvært Signe Vadgaard og konen, Cathrine ,endelig kalde sig forældre for første gang, da Signe i sidste uge nedkom med en lille pige.

Det afslører hun på sin Instagram-profil.

- For præcis en uge siden blev Cathrine og jeg forældre efter en til tider uoverkommelig fødsel, der var en meget større mundfuld, end jeg havde forestillet mig, starter hun sit nyeste opslag, der viser hende liggende på hospitalssengen, muligvis midt i en ve.

Og en stor mundfuld kan man vist roligt sige, det var. Tv-værten fortæller, at hun måtte kæmpe i 48 timer, før parrets første barn kom til verden.

- Jeg er et sportsmenneske. Jeg vil gerne vinde. Det var den mentalitet, jeg gik ind til fødslen med. Alligevel følte jeg mig svag og lammet. Jeg forsvandt i smerten og kunne ikke være til stede alt imens min krop rystede som om jeg var strandet nøgen på nordpolen.

- Men efter blod, sved og primale skrig kom vores datter endelig ud.

- Det eneste, jeg bekymrede mig om, var om hun var ok efter at være blevet presset så langsomt gennem en fødekanal i for mange timer. Hun var ok. Vi er ok. Vi er lykkelige. Men av. Lad os også tale lidt om det, der gør ondt og er grimt og svært. For fødsel er uden sammenligning det vildeste og mest grænseoverskridende, jeg nogensinde har oplevet.

Men trods en lang og smertefuld fødsel er det bestemt et ønskebarn, som Signe og Cathrine nu har fået.

Det fortalte fodboldværten ærligt om i juni måned på sin Instagram-profil, da hun og konen annoncerede, at de ventede sig.

null

- At komme hertil har - som for så mange andre par - været et langt projekt på flere år, der nu endelig ser ud til at lykkes. Det er vi skide hamrende lykkelige over, og vi glæder os ustyrligt meget til at byde det lille ny menneske velkommen til oktober.

Parret blev forlovet tilbage i 2018, og de to sagde deres ”ja” til hinanden senere samme år.

null

Sponsoreret indhold